MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
kiciakocia wrote:Ja w Diagnostyce miałam wynik po 2h. W Alabie zawsze odbierałam negatywną betę Polną polecam przed 15 są wyniki do odbioru i najtaniej
W diagnostyce na Al. Solidarności czy Dąbrowskiego?
Antonka- dzięki, czuję się dobrze, czasem czuję jajniki jak podczas stymulacji tylko dużo delikatniej, "jazdy" w brzuchu (uczucie przelewania się, odbijania) mogą być spowodowane ilością przyjmowanych leków, delikatne odczucia brzucha mogą być przez sińce od zastrzyków (pieprzony clexane).
Na nic się nie nastawiam- wiem, że to wszystko loteria i każda ma inne odczucia.
-
Mysza na Mickiewicza w diagnostyce jak jesteś o 7 rano to wyniki są o 11-12, jak byłam po 8 to były ok 13.
Na polnej są zawsze po 15, ale tam trzeba osobiście odbierać. Chociaż pobrania są do 14:30 więc można chwilę poczekać i od razu będą
Trzymam kciuki za pozytyw! -
Mysza, myślę ze w dagn na mickiewicza moze byc w miare szybko bo to szpital robi. Jesli chodzi o wszystkie inne punkty diag to oni to zwożą wszystko na dąbrowskiego i tam troche czasu mija zanim to puszcza. Chyba ze pojdziesz do punktu na dabrowskiego gdzies koło 9 to może koło 11-12 będziesz miała.I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
Poprosiłam o Elonvę i pani dr przepisała mnie do pana dr bo tylko on prowadzi takie pacjentki. W piątek w zależności od wyników hormonów start.
Oni mają romans na bankelcia_aa lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Ale czuje sie srednio i stres mnie zzera, wiec poki co musze sie wyłączyć i odpoczac od wszelkich in vitrowych bodzcow.
Wroce na forum po becie, ewentualnie wyplakac sie, jesli do transferu nie dojdzie.
a88 (Aniu?) powodzonka i do usłyszenia
-
Czekające po punkcji oraz transferze polecam puzzle z tysiąca kawałków, Wasgij lub inny kolorowy obrazek. Odciąga uwagę, relaksuje.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu