MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem wkurzona sama na siebie bo doktor nie zlecil zadnych badan przed crio, moglam miec chocby za wysoki progesteron i transfer nie powinien sie odbyć, przed punkcja juz tez nic nie badalam. Teraz zrobie na własną rękę zeby miec pewność, że hormony są ok.
Polubiłam go, zaufalam i absolutnie nie myślę żeby zmienić lekarza ani kliniki ale postaram się tym razem reagować niż ślepo wierzyć tylko usg.
Powinnam przed kolejna procedura cos zbadać dodatkowo? Bo podejrzewam, ze dr powie, ze nie. -
MalaHD mi Pani dr raz powiedziała, że przy dobrym obrazie USG nie trzeba badać hormonów, ale ona na wszelki wypadek mi zleci. Także myślę, że to co robi dr jest słuszne, ale my kobiety po prostu lubimy na ten wszelki wypadek sprawdzić :> Jeśli Cię to uspokoi to sprawdź następnym razem!
A88 a wiesz, że Drews-Piasecka pracuje w Ivicie? Myślę, że z racji tego ma jakieś doświadczenie z ciążami po IVF i można faktycznie do niej chodzić. Ja u niej byłam ostatni raz w kwietniu z wynikami hormonów, które zrobiłam na własną rekę. Trochę mnie wtedy wkurzyła, bo próbowała mi udowodnić, że się na tym nie znam i w złym dniu cyklu to robiłam, ale się pomyliła, bo robiłam w dobrym :> Zraziła mnie tym do siebie, ale faktycznie jest bardzo miła i do tamtej wizyty dobrze mi się do niej chodziło. Aczkolwiek i tak wolę dr Kubiaczyk, bo chętniej odpowiada na moje pytania, a ja zawsze o coś pytam👧 2017 ❤ 👶 2021
-
My robiliśmy w genesis i koszt 500 zł ale to było z 3 lata temuStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Kicia ja pamiętam, że Ty w pierwszych tygodniach ciąży miałaś plamienia. To były intensywne plamienia? Bo jak ze mnie ten Lutinus wypływa, że tak powiem, to on nie jest biały, tylko taki żółto-brązowy. Biorę dodatkowo Duphaston i nie wiem czy mam z tym dalej coś robić, czy czekać 2 tyg na wizytę. Brzuch mnie nie boli, ani nic.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Majek wrote:Dziewczyny, czy brałyście z Medartu kopię swojej dokumentacji? Zgłaszałyście taką prośbę u doktora czy wystarczy w rejestracji?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
Antonna lepiej obetnij czy spiluj to chociaż będziesz wiedziała czy to ten aplikator wpływa na plamienia. Ja robiłam palcem w domu a aplikatorem jak byłam gdzieś w pracy czy na mieście. Nie jest to zbyt higieniczne ale co zrobić. Jakby nie było to palcem najbezpieczniej. Kiedy wizyta u Pani Dr? Pewnie się nie możesz doczekać?
-
Czy wiecie gdzie najtaniej kupic Puregon bez refundacji? W klinice 600 jednostek zdaje sie kosztuje 700zl. Jutro mam wizytę u pani doktor.Jestem kłębkiem stresu. Dziękuje z góry za pomoc.
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
elcia_aa wrote:ja brałam, i o ile pamiętam zgłaszałam to w rejestracji. Jak dostałam te "dokumentacje" to się uśmiałam bo były to wyniki które im sama zaniosłam i te wypisy z punkcji i transferów. Z tego co się dowiedziałam w novum to powinny to być niby jakieś skróty z wizyt, np jak rosło endo przed transferem takie rzeczy, więc nie wiem czy Ci się to na coś przyda
Dzięki za informację - w przyszłym tygodniu się tam wybieram to zobaczymy co dostanę. Może zgłoszę to doktorkowi, przecież to moja historia choroby. Nie zamierzam zmieniać kliniki, ale chcę wiedzieć na czym stoję.elcia_aa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, za dwa dni betuję (ależ się boję, szybko to leci...)
i tu pytanie do Was gdzie betować, żeby wynik był szybko? (Poznań, Gniezno, Września- są w moim zasięgu)
Lepiej on-line i odświeżać stronę co chwilę czy odebrać osobiście? Same wiecie jak ważny i stresujący do dzień.
Wiem, że tu chyba Gabi pobiła rekord szybkości wyników własnie w Gnieźnie...
Jeśli okaże się pozytyw to będę musiała jeszcze szybko leki od dr załatwić bo lutinusa i prolutex mam tak własnie na styk do czwartku. -
Ja byłam w oddziałach Alabu i w jednym wynik był o 18:30, a w drugim o 16:00. Więc raczej tam nie idź jak chcesz szybciej W Poznaniu to może na Polnej będzie szybko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 10:00
Mysza1986 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mysza w szpitalu w Gnieźnie będzie szybko pewnie na Polnej też tam gdzie mają lab na miejscu zrobią na cito a jak to punkt pobrań będziesz czekała dłużej. Ja w Słupcy w szpitalu czekam max 2 h i to nie jest Na cito.
Mysza1986 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]