MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżownica kazał przynieść wynik do recepcji i one mu go przekażą. Nie dopytalam czy to dodatkowo płatne ale jak pójdę to się okaże i Ci dam znać
dżdżownica lubi tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
Elcia a Ty prowadzisz ciążę w Medart czy tylko do Szymańskiego poszłaś? Fakt ze jest specyficzny U mnie też nie widział wskazań do robienia tego testu i nie zrobiłam a ponoc każda kobieta powinna. Śledzę taki blog mamaginekolog i właśnie ona mówiła ze powinno się robić.
elcia_aa lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez po wizycie Mały przybrał 500 gram przez 3 tyg wiec Ż uważa ze wzrost jest dobry. Na obniżone INR nic nie dał mówi ze małe odchylenie i mam obserwować. Pytałam tez o poród i mówił mi ze w św Rodzinie mogą się nami zaopiekować. Te prywatne w 100% jeszcze w fazie przygotowania w Poznaniu.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Dzieki za rady. Okaze sie w sobote rano czy pecherzyk przetrwal. Doktorek stwierdzil, ze decyzja nalezy do mnie. Chce zapytac o inseminacje.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
dżdżownica wrote:A ile się czeka na wynik jak się doniesie wynik pappy po usg?
dżdżownica lubi tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Ja nie ukrywam ze nie chce iść do szpitala z ulicy. Chce mieć swojego lekarza kogoś kto się mną zajmie. Pytałam dr czy jest szansa na jego wsparcie w tym zakresie i powiedział mi ze w św Rodzinie tak. Medart stara się także o stałe miejsce prywatnych porodów w Pn ale to jest w trakcie i nie wiadomo czy do końca maja będzie dostępne. Zreszta św Rodzina ma nowe skrzydło podobno bardzo się tam poprawiło i nie ma takiej znieczulicy jak na Polnej.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Hej Dziewczyny,
dziś zadzwonili do mnie z Recepcji, ze z moją próbką krwi (badania na celiakię) coś jest nie tak i musiałam ponownie podjechać na pobranie (już na ich koszt). Na wyniki czeka się aż 14 dni roboczych więc nie wiem czy będą przed planowanym na ten cykl crio ;/ szkoda, chciałam wiedzieć... bardzo boję się kolejnej porażki chociaż nie tracę ducha walki (Ah... jeśli dojdzie do transferu zabieram teraz 1 zarodek)
MałaHD- będę śledzić Twoje postępy
Gabrysia- pamiętam jak pisałaś że nie lubisz szpitali, życzę żeby czas szybko minął i żeby było już "po"
Co do szpitali: mną na Polnej zawsze dobrze się opiekowali, a byłam tam w ciągu roku 3 razy ( w tym raz laparoskopia), ale wiem, że różne są opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 21:33
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Iwonn w takim razie w sobotę myślami jestem z Tobą
Gabi powodzenia dzisiaj
Mała początek stymulacji a zleci tak szybko ,że zaraz transfer będzie
Mysza coś widzę że ostatnio mają w Alabie problem bo kicia też 2 razy taka sytuacje miała . Szkoda że nie będzie wiadomo przed crio , wiadomo lepiej poczekać niż tracić kolejne zarodki .
Alberta ja nie podeszłabym do ivf na 1 komórce ewentualnie IUI ale akurat dla mnie to strata kasy wiec odpuściłabym ten cykl całkiem .
Co do szpitali na Polnej byłam 2 razy i byłam bardzo zadowolona , ale każdy ma swoje opinie i wiadomo jak cos sie dzieje złego to my widzimy oczami "podwójnie" i każdy błąd złe słowo wywołuje w nas niechęć . Dlatego ja nigdy nie oceniam po pierwszym razie .MalaHD lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]