MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie było mnie na forum 2 tygodnie i tyle stron do czytania
U mnie przerwa bo narzeczony w delegacji był więc ten cykl odpuszczony. W kwietniu 3 iui i kończymy jak się nie uda. I w sierpniu już po ślubie startujemy z ivf...
I robiłam testy genetyczne na celiaklie i ujemne. Kamień z serca.... Chociaż tyle
A jeśli chodzi o polna i Gin3 to byłam tam już 3 razy i za każdym razem super. Pielegniarki pomocne i smieszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 16:49
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
gabrysia111 wrote:Ja też piłam takie rozpuszczalne coś, ale mimo tego była jeszcze klasyczna lewatywa... Mózg mi zaraz wyskoczy z bólu, czekam aż pozwolą wstać i coś zjeść. Zabieg robiła dr KStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Jestem w klinice. Sa dwa pecherzyki a doktorek mowil, ze nie urosnie wiecej. Nerwicy sie z nim nabawie, kazal pojawic sie jutro na usg numer 5 i ma mi powiedziec czy sie nadaja do ewentualnego pobrania we wtorek. Prychnal na inseminacje. Boli mnie jajnik od rana. Czy cos na to pomaga? Co ja biedna mam zrobic?
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Dlaczego prychnął? I nie pytałaś więcej? Jego trzeba gnębić mi nie raz mówił NIE, ja mu nie daję spokoju póki nie wytłumaczy mi dlaczego NIE. Raz mi powiedział, że się zgadza tylko żebym już sobie poszła
Jak jajnik boli to może cośtam rośnie, który to dzień stymulacji? Jak duże są te pęcherzyki? -
Doktorek nie uznaje inseminacji, Iwonn mi powiedziala. Spotkalysmy sie w klinice i jestem wdzieczna ze mnie z mezem podwiezli. To 9 dzien na Elonvie, pecherzyki sa srednie, ciagle niepewnosc ze strony doktora stad te czeste usg domyslam sie. Trzymamy kciuki za Iwonn.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Czy Wy tez mialyscie usg tak czesto, ja od zastrzyku w piatek 10 marca jutro mam czwarte. Z uwaga, ze pobranie wtorek lub sroda. Bede naciskac na inseminacje.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta ja miałam 3 usg. Do inseminacji chyba 4, ale pamietaj, że w przypadku inseminacji płacisz 1100 zł i w tym są wszystkie oceny w danym cyklu, nawet jakbyś miała 8 usg to zamykasz się w kwocie 1100 zł. W przypadku ivf płacisz za każdą ocenę osobno
-
Ta mila recepcjonistka o duzych oczach powiedziala, ze odejmuja trzy oceny od 1100 i placi sie 650zl w takim przypadku zmiany z ivf na IUI. Czeka mnie ciezka przeprawa, bedzie prychal, ale na dwa pecherzyki szkoda mi 6900zl i narkoze przechodzic. W Anglii mialam na glupim jasiu pobranie. Ta starsza blondynka z recepcji zawsze taka oschla?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
MalaHD poltora godziny bo wyszedl, kazdy by sie zdenerwowal. Przeprosil chociaz? To jego trzymanie w niepewnosci jest wykanczajace. Nawet orgalutranu czwartego nie kazal kupowac bo jutro sie cos ma okazac. Endometrium dzis 11 mm.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta, ja do IVF miałam podgląd u doktorka chyba że 4 razy, ogólnie uważam ze to powinno być w cenie a nie ze za każdą ocenę płacimy osobno. No ale ich klinika- ich zasady. Ja u niego miałam 2 IUI i dopiero IVF dało ciążę mimo doskonałych wyników nasienia męża. Można powiedzieć ze plemniki pod nos postawione a i tak się nie udawało.
Alberta a jak Ci się zapladnialy komórki przy poprzednim IVF? Ja do niczego nie namawiam ale tak jak AnaC pisała, to ona miała chyba na dwóch komórkach i jest już mama od 3 miesiący, Ainaa o ile dobrze pamiętam też miała 1 lub dwie. Obie były pacjentkami Doktorka. Musisz sobie to przekalkulowac. My tu kciuki będziemy trzymać!
A pani Maria jest miła, tylko ona ma chyba taki wyraz twarzy -
Dziekuje Wam za informacje. Rzeczywiscie recepcjonistki duzo godzin wyrabiaja, a sa tylko cztery. W grudniu na 6 komorke 5 sie zaplodnilo naturalnie w naczynku Petri. Ale w 5tej dobie tylko dwie byly blastkami 4BB no i sie nie przyjely. Mam niski progesteron, byl tylko dopochwowy a podskorny lepszy ponoc.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Hej dziewczyny. My w trojpaku doktorek dołożył mi clexane, w sumie to ja sama zaczęłam ten temat. Teraz odpoczywamy. Beta najwcześniej w niedzielę.
anakonda, ladybirth, antonna, MalaHD, AnaC, Mysza1986, Ainaa, dżdżownica, AnnaNata. lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb