MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala ale ja nie mam pretensji ze dr ma urlop. Nalezy sie Jemu jak najbardziej.
Trzymam kciuki za dzisiaj!MalaHD lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Mała kciuki
Iwonn trzymasz się jakoś ? Pamiętaj zawsze możemy porozmawiać.MalaHD lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Chciałam Wam wszystkim podziękowac za wsparcie.
Tak powtarzam. Jest ciezko ale nikt nie mowil ze bedzie pieknie.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
iwonn wrote:Chciałam Wam wszystkim podziękowac za wsparcie.
Tak powtarzam. Jest ciezko ale nikt nie mowil ze bedzie pieknie.
Jesteś bardzo dzielna!
PS Dr K też chyba na urlopie, bo odpisuje mi długie SMSy ale jak chcę na wizytę to odsyła do Brębowicza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MedA wrote:Mysza tak myślałam, że oni razem sobie wyjechali gdzieś No w końcu są parą to muszą trochę ze sobą pobyć poza kliniką A może jakaś konferencja znów gdzieś jest
A co się dzieje?
Ja się zapytałam czy wpaść do niej na szybką wizytę bo nie wiem czy to u mnie jest to otarcia czy początek infekcji ale zaleciła Pimafucin do smarowania, a jak chcę wizytę to własnie do dr B. mnie odesłała.
Dodatkowo mam brać teraz duphaston i estrofem przez kilka dni , a potem odstawić i zgłosić się w 3dc (chyba że @ przyjdzie szybciej). Trochę dupa że odpisała z 2 dniowym opóźnieniem bo ja już wczoraj estrofemu nie wzięłam przekonana że jak nie mam crio to mam wszystko odstawić ... eh... namieszałam ale skąd mogłam wiedzieć, na przyszłość będę mądrzejsza, i jak nie napisze żeby coś odstawić to nie będę tego robić. -
nick nieaktualnyNo właśnie mi się wydawało, że tak dziwnie ci zaleciła, bo mi zawsze daje dupka i estrofem tak długo jak dupka Nawet jak brałam już lutinus i prolutex a transfer i tak odwołała to mi dała dupka.
A to wybierasz się do dr B, czy sobie weźmiesz ten Pimafucin? -
Mysza dr B na prawde robi pozytywne wrażenie
Mam zamrożone 4 blastki 5BA, 4BA, 4AB i jedną piwną EB 5AA trafiła do brzuszka i ma tam siedzieć przez 8 miesięcy
MedA, anakonda, dżdżownica, antonna, elcia_aa, ladybirth, iwonn, a88, AnnaNata. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Mysza dr B na prawde robi pozytywne wrażenie
Mam zamrożone 4 blastki 5BA, 4BA, 4AB i jedną piwną EB 5AA trafiła do brzuszka i ma tam siedzieć przez 8 miesięcy
Ha! "piwne" są moje ulubione sama mam 2 takie zmrożone. Mała życzę żeby ten jeden się rozgościł na długo!
MedA - wykorzystam pimafucin, który mam w domu, jak nie będę odczuwać poprawy zawsze do kliniki mogę się umówić.
PS a Ty jak masz 6 zmrożonych Blastek to po co chcesz stymulację jeszcze robić? Życzę żeby już takiej potrzeby nie było
-
Antonna brałam prolutex i lutinus 3x. Akard i poprosiłam o clexane. Encorton dr nie chciał przepisac. No i estrofem.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb