MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała ty jeszcze nie masz tego wyniku? Ja już tu przebieram nóżkami z niecierpliwością!
U mnie jest naprawdę brzydko jak diabli, tzn. pojawia się słońce, ale zaraz za tym przychodzi ulewa i tak w kółko
Alberta wiem, co czujesz, bo przechodziłam przez to 3 razy A dr cię wrzucił na anty na 3 msc, czy ty sama chcesz? Bo mi dr nie robiła takich przerw, góra msc i po miesiącu usg i dalsze działaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:04
-
Bylam po Marvelon bo Microgynon mi nie sluzyl. Antyki sa tu darmowe mimo to UK ma najwiekszy wskaznik niechcianych ciaz w Europie. Glownie nastolatek.
Poczekam az @ sie rozbuja, zeby zadzwonic do kliniki. Musza odnotowac. Trzymam sie dzielnie i juz mysle o trzeciej probie. Pisalyscie, ze doktorek nie widzi potrzeby czekania, ale stara szkola radzi 3 miesiace na regeneracje.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta
No kuźwa nie mam. Odświeżam tą stronę i odświeżam. Mogłam iść na Mickiewicza to by już było a mi się luksusów zachciało i poszłam na Dąbrowskiego i czekam i czekam. I piję melisę i zaraz oszaleję.
Ja miałam w styczniu procedurę, w lutym crio i w marcu kolejną procedurę. U mnie doktorek wręcz odradzał czekać i druga procedura była bardzo udana. Pewnie zależy od przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:08
-
nick nieaktualnyMała możesz mi wierzyć, albo nie ale też się denerwuję tą twoją betą strasznie!
Alberta to już decyzja od ciebie zależy, wiem, że powinno się czekać 3 msc, ale u nas w klinice nie widzą takiej potrzeby, ja też nie byłam 3 msc na anty, a mam PCOS więc w jajnikach zawsze się dzieje sporo i nie odczułam żadnych skutków takiego działania Co prawda z różnych powodów wszystko się u mnie zawsze przesuwa i nic nie idzie tak jak jest założone, aczkolwiek jeśli chodzi o tę antykoncepcję to najdłużej byłam 1,5 msc, ale to dlatego, że byłam na wakacjach i dzień po powrocie miałam wizytę u dr i decapeptyl bo ten 2 raz miałam długi protokół
EDIT:
A dr i tak uwielbia mnie wsadzać na anty Ale miesiąc wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:13
-
Mala czekamy z Toba.
Doktorek nie widzial u mnie perspektyw. Nastepna stymulacja moze nie dac ani jednej komorki rzekl. Dlatego zgodzilam sie na ivf z jedna. 41 lat, niska rezerwa, endometrioza. Tu potrzebny cud.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
On to ma wyczucie...
Pewnie wam już mówiłam ale on po punkcji przyszedł do mnie i powiedział, że następną stymulację musimy zrobić zaraz żeby moje jajniki nie zrobiły znów takiego bajzlu. Od razu po punkcji, pobrane 4 komórki więc nadzieja była a on ją wdeptał w ziemię. Mój mąż aż oniemiał jak to usłyszał. -
nick nieaktualnyAlberta to tak jak u mnie - też tylko cud może pomóc, ale póki można trzeba walczyć! A nie myśleliście o AZ lub KD? Czy chcecie mieć koniecznie biologicznie Wasze dziecko?
Alberta dr zawsze może się mylić, po prostu przedstawił ci najgorszą opcję, ale tak się nie musi stać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:25
-
M stwierdzil, ze jeszcze jedna proba na naszych. Ja KD bym chciala bo endometrioza jest dziedziczna. Ciekawe czy Medart ma takie opcje? Invita ma za 16 tys KD.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Alberta
No kuźwa nie mam. Odświeżam tą stronę i odświeżam. Mogłam iść na Mickiewicza to by już było a mi się luksusów zachciało i poszłam na Dąbrowskiego i czekam i czekam. I piję melisę i zaraz oszaleję.
Ja miałam w styczniu procedurę, w lutym crio i w marcu kolejną procedurę. U mnie doktorek wręcz odradzał czekać i druga procedura była bardzo udana. Pewnie zależy od przypadku
AlbertaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 13:32
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Jaja jakieś... 63,75!!!!
Serce mi zaraz wyskoczy. Tak się boję, że pomyłka labu albo że spadnie. Boję się cieszyć.
Od dzisiaj wszystkie na transfer do Bręborowicza!iwonn, a88, ladybirth, AnnaNata., anakonda, dżdżownica, antonna, Ainaa, agniecha88, Nika8686, gabrysia111, AnaC lubią tę wiadomość
-
Noo pięknie ! To odczarowujesz który to dpt ? Następnym razem pisz . Będziemy panie poganiac o wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 13:42
MalaHD lubi tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny