MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam, że to statystyka. Jeśli na głównym było tyle ciąż to nie ma bata żeby teraz nie było kilka negatywów. Jeszcze sobie wmawiam, mam nadzieję wiadomo. No nic nie poradzę, zrobiłam wszystko co mogłam, muszę cierpliwie poczekać do jutra i walczyć dalej.
-
nick nieaktualny
-
Mala odczucia jak na okres tez sa oznaka wczesnej ciazy u niektorych kobiet.
Negatywny sikacz 10dpt u mnie. Na bete dzis musialabym jechac prawie 2 godziny w jedna strone, zaplacic 20 funtow i czekac do poznego wieczora. Z m stwierdzilismy, ze to niepotrzebny stres. Co ma byc to bedzie. Czekajac na @ zrobie jeszcze sikacze i moze bete w piatek u rodzinnego.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta ale nie odstawilas proga? Ty dziewczyno zwariowana jesteś, ja choćbym miała jechać 5 godzin i zostawić 3 stowy to bym jechała ale jak już wiecie ja nie do końca jestem zrównoważona psychicznie
Jak p. Iza zobaczyla mnie z teczka to też miała nadzieje, że to po prostu nowa teczka a nie papiery do kolejnej punkcji -
AnnaNata. wrote:No tak jak ja ale ja termin mam na 28 więc jeszcze troszkę, chociaz dr mowil ze szyjka sie skrocila i psychicznie mogę się już nastawiac na poród. Maly tez już jest niecierpliwy i wierci sie non stop i to z taką siłą.
A u Ciebie jak nastawienie psychiczne? Malutka urosła trochę?
Mala urosła nawet więcej niż myślałam także chyba nadgonila ta niedowage. Tego to już się dowiem po porodzie bo teraz już ciężko wagę określić. Cóż z tym nastawieniem to tak różnie. Strach jest ale i ekscytacja tez! Staram się sobie powtarzać ze nie ja pierwsza i tego się będę trzymaćAnnaNata. lubi tę wiadomość
-
Pani Iza jest super! Bardzo ja lubię, widać że kobitka mocno nam wszystkim kibicuje.
Alberta przykro mi jesli faktycznie nie wyszlo mimo ze ja w sikacze nie wierzę. U mnie się nie sprawdziły mimo ciąży.
Mała ja też bym zapierdzielala na betę nawet na drugi koniec miasta Kochana w Tobie nadzieja żeby ciut podnieść nasze forum na duchu! Cholerna wie co tu taka zła passa teraz..Ainaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo to w większości przypadków jest tak, że jak zaskoczysz za pierwszym razem to oznacza, że problem był de facto tylko w zapłodnieniu, czyli np. nie miałaś owulacji, nie pękały pęcherzyki lub plemnik nie dał rady dotrzeć do komórki. Jeśli któryś z kolei transfer się nie udaje to problem jest głębszy i prawda jest taka, że część z nas nie będzie miała swojego dziecka, choćbyśmy zrobiły wszystko co na tę chwilę można, by pokonać ten głębszy problem... Ot taka smutna prawda, aczkolwiek to na szczęście niewielki ułamek z nas, ale jednak - niemniej wszystko wskazuje na to, że na naszym forum mnie spotka ten niebywały zaszczyt, także Wam musi się udać! I nie, nie użalam się nad sobą, tylko jestem realistką po prostu Ale to jeszcze trochę zanim ostatecznie się to potwierdzi
-
Odstawilam wczoraj progesteron bo cycki mam jak balony a on opoznia @ pomyslalam. Prolutex skonczyl sie w poniedzialek, zostaly mi czopki Cyclogest. Nowa nadzieja wstapila we mnie dzieki Wam. Nawet chcialam jechac na bete, ale nie zdazylabym do 14:30 a wtedy wynik jutro. Czopek przyjelam doodbytniczo bo z pochwy za bardzo wycieka. Umowiona jestem rano z lekarka z przychodni, powinna sie zgodzic na bete tego samego dnia. Martwie sie o pozamaciczna troche. Mam tylko jeden jajowod i on pobolewa.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Anakonda piszę Ci wiad. na prv
A do Dziewczyny która pisała, że w diag robią allo mlr Med A? Czy małaHD ? Nie pamiętam która z was pisała, mam pytanie czy Wy wykonywałyście to badanie czy tylko gdzies znalazłyście że diag to robi?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
elcia_aa wrote:Anakonda piszę Ci wiad. na prv
A do Dziewczyny która pisała, że w diag robią allo mlr Med A? Czy małaHD ? Nie pamiętam która z was pisała, mam pytanie czy Wy wykonywałyście to badanie czy tylko gdzies znalazłyście że diag to robi?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
MalaHD wrote:Kiła, HCV, HBS, toxoplazmoza igg i igm, różyczka, hiv.
Musisz tez mieć grupę krwi i świeżą morfologie do punkcji.
Ja biorę D-Vitum forte w oleju lnianym 4000 j.m. 2x dziennie
Dzięki, a które z tych badań musi zrobić mężczyzna przed IVF? -
Mała kciuki trzymam
MalaHD lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
nick nieaktualny