MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Wynik jest, ale przez telefon nie podadzą a także musi zobaczyć najpierw lekarz zanim mi wydadzą wydruk. A lekarze wychodzą z gabinetów na obiad w południe czyli za godzinę. Same widzicie jak macie dobrze w naszej ojczyźnie.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Nappy brain tu nazywają ten stan umysłu w ciąży. Ostatnio w biochemicznej wlałam mleko do herbaty ziołowej takie zaćmy ma wiele ciężarnych oraz jakiś czas po porodzie.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta trzymamy kciuki
Jeju ja już nie moge się doczekać pierwszej wizyty IVF...
No i męża wraca w piętek z delegacji w końcu! We wtorek sesja ślubna. Dobrze że pracuje to przynajmniej czas leci
Czasie przyspiesz!!!Mysza1986, Alberta lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Alberta przykro mi bardzo, trzeba wciaz wierzyć...dziewczyny wracam z usg prenatalnego u, dr Szymanskiego..wszystko ok u Malucha. Powiedział na 70% bedzie facet!
macie
jakies doswiadczenie z trudnością płci u dr?dżdżownica lubi tę wiadomość
starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Martii dr chyba trafia w większości przypadków a jak nie jest pewien to nie powie
Mi nie chciał mówić bo miał trudności z dojrzeniem ale później zabral mnie jeszcze raz żeby sprawdzić tę płeć bo miało mu to pomóc w ustaleniu kosmowkowosci i stwierdził że są na pewno jednopłciowe i sądzi że chłopcy ale mam się nie przywiązywać do tego bo słabo widzi. Ale okazało się że nawet mimo tego rację miał
niemniej ja od początku wiedzialam ze beda Panowie
MARTIII lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 wrote:Martii dr chyba trafia w większości przypadków a jak nie jest pewien to nie powie
Mi nie chciał mówić bo miał trudności z dojrzeniem ale później zabral mnie jeszcze raz żeby sprawdzić tę płeć bo miało mu to pomóc w ustaleniu kosmowkowosci i stwierdził że są na pewno jednopłciowe i sądzi że chłopcy ale mam się nie przywiązywać do tego bo słabo widzi. Ale okazało się że nawet mimo tego rację miał
niemniej ja od początku wiedzialam ze beda Panowie
No to rzeczywiście doktorek miał nosa, zobaczymy czy u mnie tez;) jestem strasznie bolała po tym badaniu i w dodatku srednio doktora odebrałam..moze mial zły dzień, ale nie był przyjemny:/ dzieki za odpowiedź, moze jeszcze ktos sie odezwie, komi trafił, lub nie;)starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Dziękuję za Waszą solidarność. Jesteście cudowne. Myślę właśnie o wykluczeniu glutenu. Pół roku wytrzymałam. Alab robi teraz pakiet glutenowy za 150 zł.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Mam pod górkę bez mrozaków. Nie żałuję, że nie zamroziliśmy tego ostatniego bo widać wadliwy był.
Czekam na Wasze nowiny. Anakonda masz wizytę niedługo. I kto jeszcze?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero