MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo Wam dziękuję za kciuki. Aż serce rośnie. Jest mi ciężko bo wiele oznak okresu. Dam znać jutro.
Tymczasem Wasze historie związków podnoszą mnie na duchu.
Mysza1986 ile lat się znacie?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyJa męża poznałam 10 lat temu, jest bratem koleżanki z którą chodziłam do szkoły średniej. Poznaliśmy się u niej na grilu. Od 6 lat jesteśmy razem a od ponad roku małżeństwem
Alberta trzymam kciuki za pozytywną betę!
Jak byłam w ciąży to takie przewidywania jak na okres są więc to standard jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 19:35
dżdżownica lubi tę wiadomość
-
My się poznaliśmy na imprezie 3 lata temu a od dwóch jesteśmy małżeństwem
po prostu mnie zaczepil i wyladowalismy w łóżku tej samej nocy
i od tamtego dnia jesteśmy nierozlaczni
Jak czytałam Wasze historie to każda inna, także nie ma jednej recepty na udany związekMada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżdżownico podoba mi się wasza historia
poszliście na całość! No no no
najważniejsze że szczęśliwi!
Jak tam sie czujesz i znosisz te upały? Ostatnio pisałaś że Maly ma 2kg nie? Jest co dźwigać.. ale najważniejsze że zdrowy!nie możesz się już doczekać rozwiązania? Odliczasz? -
My poznaliśmy się na studiach
Tak sobie jednego dnia stwierdziłam, że nada się na chłopaka i na imprezie, którą zresztą organizował, złapałam go w swoją sieć
I tak trzymam od 8 lat
Alberta trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę!!!! Odczucia jak na okres o niczym nie świadczą!👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mada29 wrote:Dżdżownico podoba mi się wasza historia
poszliście na całość! No no no
najważniejsze że szczęśliwi!
Jak tam sie czujesz i znosisz te upały? Ostatnio pisałaś że Maly ma 2kg nie? Jest co dźwigać.. ale najważniejsze że zdrowy!nie możesz się już doczekać rozwiązania? Odliczasz?
Nigdy bym się nie spodziewała że tak to się potoczy, ale najwyraźniej byliśmy sobie pisani
Młody ma już 2 kg ale tak optymistycznie, bo dr mówił że zwykle bardzo optymistycznie mierzyjuż nie mogę się doczekać a z drugiej strony coraz bardziej się boję
A Ty juz dostałaś okres? -
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Nigdy bym się nie spodziewała że tak to się potoczy, ale najwyraźniej byliśmy sobie pisani
Młody ma już 2 kg ale tak optymistycznie, bo dr mówił że zwykle bardzo optymistycznie mierzyjuż nie mogę się doczekać a z drugiej strony coraz bardziej się boję
A Ty juz dostałaś okres?
Nie bój się, będzie dobrze
Nie u mnie cisza. Nie wiem co jest, czy ta beta tak długo schodziła do zera? ale w takim tempie to transfer w październiku będziemoże przejme po Tobie twój brzuszek? więc niech Antoś się nie spieszy
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Mada ja bym wywołała na Twoim miejscu. Lutką czy duphastonem bo to czasem możesz się nie doczekać
A te leki są pewnie na receptę nie? Już sama nawet o tym myślałam bo w sobotę minęło 6 tyg od łyżeczkowania.. Bym musiała odwiedzić doktorka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 14:26
-
Byłam rano oddać krew na betę, ale wynik po 17stej. Śnił mi się dziś czarny kot oznaka przykrości oraz mam migrenę. Typowo jak przed @. Sikacze wczoraj i dziś biel śniegu. Potwierdzę jeszcze wynikiem.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Ja już zdaję relację, bo widzę, że byłam wywoływana. Maluszek jest przesłodki, uczymy się siebie codziennie. Z dwójką maluchów w domu jest co robić, oczy dookoła głowy trzeba mieć. Siostrzyczka ciągle całuje braciszka i mówi,że go kocha. Oczywiście awanturuje się, bo nie może go sama nosić i przewijać oraz wkładać palca do oka
Ja się wzięłam za ogarnianie kątów i szaf, bo przez okres mojego leżenia nastał wszędzie jakiś nieład, a jak nie zrobię tego teraz to już nie wiem kiedyMalaHD, gabrysia111, Imbirek91, Alberta, a88, Mada29, antonna, dżdżownica lubią tę wiadomość
-
Laboratorium się nie wyrobiło bo mieli kilka tysięcy testów. Tak to wygląda w 10 milionowym Londynie. W polskich klinikach wynik też jest następnego dnia. Przyznam, że się poddałam i nie zrobiłam zastrzyków, nie ma gdzie bo siniaki. Zrobiłam teraz w oponkę nad pępkiem, chyba można tam?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero