MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny która z was ma endo polipowate i est w ciąży? Wiem że któraś na pewno ale nie pamietam
Mam kilka pytań na priv
U mnie 4 dzien antykoncepcji. W środę do kliniki zobaczymy co dalej
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Trasfer mialam w niedziele i juz pod wieczor bolalo mnie podbrzusze, w nocy plecy, kolano (?) i nadal podbrzusze, wiec lekko zdezorientowana napisalam smsa do Pani dr czy to norma, odpisala ze niebardzo i ze do miliona tabsow musze dorzucic 2x1 relanium i ze mam duzo lezec. Dzis jest 4dpt i lekko pobolewa mnie prawy jajnik, ale oprocz tego czuje sie spoko. Walcze sama ze soba aby nie sprzatac/gotowac...nie jest latwo hehe.
Ja wzielam tydzien urlopu bo krzywo patrza u mnie w firmie na L4.. w niedziele testuję -
Lady_E wrote:Dziewczyny która z was ma endo polipowate i est w ciąży? Wiem że któraś na pewno ale nie pamietam
Mam kilka pytań na priv
U mnie 4 dzien antykoncepcji. W środę do kliniki zobaczymy co dalejWysłałam Ci zaproszenie, żebyś mogła napisać prywatną wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mada29 wrote:Dziewczyny a jak długo bierze się estrofem i divigel po crio transferze?
Divigel jest zamiast plastrów Systen50 (też estradiolum), estrofem brałam chyba do 1 m-ca po udanym transferze, potem stopniowo odstawiałam, plastry chyba wkrótce po pozytywnej becie.
PS szczerze mówiąc nie pamiętam jakie nam zarodki zostały, ale u mnie wszystkie były dobrej klasy niby.Imbirek91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mada przykro mi. To nie był ten zarodek jak mawia dr Ż. Mam nadzieję, że będziesz podchodzić drugi raz. Ja czwarty za miesiąc.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu