MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też polecam cc w św.Rodzinie jakbyście z jakichś powodów nie mogły rodzić w Medpolonia. Ja co prawda nie byłam prywatnie, moja cc była przyspieszona i nagła, ale cięcie robił ten sam lekarz co AnnaNata (trafiłam na jego dyżur) i jestem bardzo zadowolona
-
nick nieaktualnykiciakocia wrote:ja też polecam cc w św.Rodzinie jakbyście z jakichś powodów nie mogły rodzić w Medpolonia. Ja co prawda nie byłam prywatnie, moja cc była przyspieszona i nagła, ale cięcie robił ten sam lekarz co AnnaNata (trafiłam na jego dyżur) i jestem bardzo zadowolona
A jak sie nazywa ten lekarz ? -
nick nieaktualny
-
Tak, Kruszyński pracuje na Polnej, ale nie wiem jak to u niego z odbiorem porodów, bo z tego co wiem bardzo często go nie ma w Polsce bo pracuje jeszcze w klinice w Anglii
zresztą nie każdy ginekolog "bawi się" w porody, nawet jeśli będziesz u lekarza, który pracuje w danym szpitalu to i tak nie masz gwarancji że akurat będzie na dyżurze i odbierze twój poród - no chyba że się z nim indywidualnie umówisz
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Tak, Kruszyński pracuje na Polnej, ale nie wiem jak to u niego z odbiorem porodów, bo z tego co wiem bardzo często go nie ma w Polsce bo pracuje jeszcze w klinice w Anglii
zresztą nie każdy ginekolog "bawi się" w porody, nawet jeśli będziesz u lekarza, który pracuje w danym szpitalu to i tak nie masz gwarancji że akurat będzie na dyżurze i odbierze twój poród - no chyba że się z nim indywidualnie umówisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 18:10
-
Dominique1995 wrote:A to ja właśnie chciałabym dogadać się i zapłacić za poród
Mi powiedział że jak nie zdążą w MedPolonii to mnie weźmie na polnej. Więc myślę że nie będzie problemu żeby się z nim dogadać za dolaryDominique1995 lubi tę wiadomość
-
Dżdżownica a ty właśnie z dr Kru chcesz rodzić?
Szczerze, słabo widzę, żebyś zdążyła urodzić w medpolonii ale może akurat ci się udaniemniej przypominam sobie jak się przynosili ze Słowiańskiej na Omańkowską to też ciągle termin przesuwali i ostatecznie przenieśli się chyba lekko ponad pół roku po pierwszym planowanym terminie, dlatego chyba twoje dziecko się nie doczeka tego porodu w medpolonii
chyba że kolejne
M&K2017
M 😍 2020 -
Imbirek nie strasz
już się nastawilam psychicznie że będzie mi wygodnie
ostatnio dr Ż mówił że zdążą a dr Kru że mogę być spokojna że będzie wszystko dobrze. Ja cała kasę która dostaje z zusu za zwolnienia odkładam na poród więc nie mogą mi tego zrobić żebym na polną musiała iść
-
Ja ostatnio na wizycie u dr B pytałam czy jest w medpolonii oddział położniczy to powiedział nie nie ma . Jeśli by coś robili to by powiedział wkrótce będzie albo coś nie ? Ale może tak tylko mi powiedział bo mnie nie lubiStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Ja też właśnie niedawno rozmawiałam z kimś z branży ale z poza kliniki i też była ta osoba zdziwiona tym że tam ma być prywatna porodówka więc chyba to robią w ogromnej tajemnicy
mówiła mi tylko, że ona z kolei słyszała że św.Wojciech przymierza się do porodówki, ale że medart/medpolonia coś robi to nic nie wiedziała. No ale dr Ż i Kru chyba najlepiej wie co robią więc skoro dżdżownicy powiedzieli że będzie to pewnie będzie
a przy okazji zaskoczą rynek
M&K2017
M 😍 2020 -
Być może
chociaż jak tam byłam to coś tam remontowali .
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Ostatnio Raszei i św. rodziny były przepełnione i nie przyjmowali rodzących
Więc jak widać nie wszystko można sobie zaplanować. Polna to chyba jedyny szpital w którym nie mogą odmówić przyjęcia. Poznań, duże rozwinięte miasto a nie ma prywatnej porodówki
-
Mała gdyby mój pierwszy transfer się udał to by moje maleństwo miało 7 miesięcy
ale niestety na zawsze pozostanie aniołkiem w sercu którego straciliśmy w 9tc.
W czwartek idę do dr Kru i mam nadzieję że już mi powie konkretnie czy będzie czy niemoże nam zdradził tajemnice bo powiedzieliśmy że jesteśmy zdecydowani