MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy Megadarin czyli L-arginina robi różnicę w sztucznym cyklu? Mam już Estrofem oraz Divigel. Pisałyście, że witaminę E, magnez też warto brać. Ja dopiero jutro pobranie z rysą.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo Alberta to działasz? Ostatnio tak myślałam o Tobie czy już po punkcji?
Oby było wszystko dobrze!
Moly kciuki za pozytywną betę!
Mysza dobre wieści! Oby były już tylko takie!
Susuełek działacie dalej?
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wyniki badań na MTHFR odbiera się w klinice osobiście czy będą na stronie ALABu? -
nick nieaktualny
-
Moly wrote:dzięki dziewczyny
Mam może głupie pytanie, ale wolę się upewnić. Wiem, że nie muszę być na czczo ale co z lekami zawierającymi hormony (duphaston, estrofem) mogę je wziąć przed badaniem krwi, nie wpływają na wynik?
na wynik bhcg nie wpłyną -
Klinika ma dziś młyn, ja piąta na pobranie. W sierpniu byłyśmy dwie. Ukłon w stronę biologów.
Stymulacja była dłuższa o dwa dni tzn 10 i nowe bilety lotnicze musieliśmy kupić. Tak jak ostatnio są dwa duże z szansą na trzeci.Imbirek91, Mada29, Sabinkak lubią tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Dziękuję bardzo. Dwa jaja po raz trzeci. W marcu drugie odpadło w piątej dobie a w sierpniu miało trzy nukleony więc nawet się nie zaplodniło. Jutro się okaże.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
MalaHD wrote:Moly kciuki!
Anakonda co u Ciebie?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualny
dziękuję za trzymanie kciuków, czekała nas jednak miła niespodzianka - beta 72Mada29, kornelkornel, Lady_E, Bella93, Alberta, anna_b, gabrysia111, Imbirek91, susełek, antonna, Mysza1986, Jasiaaa, dżdżownica, Dominique1995, MalaHD lubią tę wiadomość