MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzdzwonica jeszcze raz serdeczne gratulacje dla Ciebie i malucha. Czasem widać dobrze postawić na swoim
Mada29 dawaj znać jak idzie CI walka z homocysteiną.
Lady E_ rozłożyła mnie na łopatki Twoja historia, ale tym bardziej jeszcze mocniej zaciskam kciuki za 2 podejście.
Mada29, dżdżownica, Lady_E lubią tę wiadomość
-
Mysza powiem ci że ja juz nie mam sil. Byliśmy dzisiaj u Żaka i on nas teraz przejmuje. Chyba lubi wyzwania ☺ Jajniki niestety nie są ładne i ten cykl biore antyki. I 10.11 zobaczymy co dalej.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Mysza powiem ci że ja juz nie mam sil. Byliśmy dzisiaj u Żaka i on nas teraz przejmuje. Chyba lubi wyzwania ☺ Jajniki niestety nie są ładne i ten cykl biore antyki. I 10.11 zobaczymy co dalej.
Lady E dobra wiadomość jest taka że Ż działa szybko więc jest szansa że nie będzie niepotrzebnej zwłoki
Jesteś dzielna, a odpoczynek może dobrze zrobić Twoim jajnikom.
-
Mysza no musze odpoczac chwile. Cieszymy sie że Ż sie nami tak zainteresował. Sam chciał spotkania już po punkcji do nas przyszedł. Wiec mamy nadzieje że nam pomoze.
Mysza1986 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Witam dziewczyny, zwalniam wam brzuszek 21.10 przyszedł na świat mój wczesniaczek, córeczka 10/10 3200
na razie się dogryzamy i próbujemy karmić. Życzę wam wszystkim takiego Aniołka
pozdrawiam!
Imbirek91, dżdżownica, Bella93, gabrysia111, anna_b, antonna, Mada29, Campari, MalaHD, Alberta, susełek lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g. -
We ależ ta twoja ciąża mi śmignęła
szkoda, że moja tak szybko nie leci jak twoja! A malutka wcale nie taka malutka więc za bardzo się na ten świat nie pospieszyła na szczęście
a co tam u antonny? Ty też już się rozpakowałaś czy nadal w dwupaku?
We lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
36tc, ale duża dziewczyna 56cm także zdrowa jest. Nie miała żadnych problemów
mój poród był koszmarny, nie życzę wam takiego, rodziłam 8h i myślałam że umrę, ale cale szczęście mała już jest ze mną, ale drugi raz czego takiego przechodzić nie chce. Będę musiała poszukać sobie lepszego szpitala gdzie szybciej i lepiej to przebiegnie bo z tej obsługi nie jestem zadowolona no ale w końcu to miejscowy szpital, żadna lepsza klinika. Więc w cale się nie dziwię że chcecie płacić z poród, gdybym wiedziała że tak będzie też bym zapłaciła. No ale to następnym razem
Imbirek91, Mada29, dżdżownica lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
dżdżownica wrote:Był w teoria że od października, teraz że od połowy listopada
ja się niestety nie załapałam i rodziłam w Łodzi w szpitalu pro-familia. Naprawdę polecam, opieka i warunki super. Co najważniejsze mój mąż mógł być non stop z nami, mieliśmy pokój z łazienką tylko dla nas i maluszka
Dzięki za odpowiedź !
Mam nadzieję, że coś otworzą do tego czasu
Jeśli można wiedzieć ile płaciłaś za poród? I rozumiem cesarka planowana tak?
-
We moje gratulacje!!! A czemu wcześniaczek? Chyba już miałaś donoszoną ciążę, skoro termin porodu miałaś przede mną
A w jakim szpitalu rodziłaś? Jak będziesz miała czas to ja chętnie poczytam coś więcej o porodzie :>
Imbirek ja nadal w dwupakuDo terminu jeszcze ponad dwa tygodnie. Podejrzewam, że wcześniej niż w 40 tc, Mała nie zechce opuścić brzucha hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 19:53
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dzięki, ja rodziłam u siebie tu w takiej małej miejscowości. Ciąża donoszona niby z USG, ale według miesiączki to 36tc i niestety moje maleństwo ma zachowanie wczesniaczka ale mam nadzieje ze damy radę bo karmienie na razie nam nie idzie zbytnio ale liczę na to że będzie dobrzeStarania od 2013r.
kornelkornel wrote:Dzięki za odpowiedź !
Mam nadzieję, że coś otworzą do tego czasu
Jeśli można wiedzieć ile płaciłaś za poród? I rozumiem cesarka planowana tak?
Tak cc planowane. 6 tyś poród i 300 zł żeby mąż był ze mną cały czas w jednym pokoju. Powiem Tobie że to najlepiej wydane pieniądze w życiu, tym bardziej wiedząc co się dzieje w szpitalach.We lubi tę wiadomość
-
Mała najwyżej jedziesz pod szpital i czekasz aż skurcze będziesz miała już bardzo częste
dr K mówiła że są sytuacje w których żaden szpital nie może cię odesłać i muszą cię przyjąć. Nie no żartuję z tym że masz tam wpaść na ostatnią chwilę, jednak obie mamy pierwsze dzieci więc będziemy drżały ze strachu jak się zacznie
nic. Trzeba mieć nadzieję że nas nie odeślą
a porozmawiaj ze swoim dr na ten temat, w końcu pracuje w św rodzinie i może coś Ci doradzi albo poprze żeby cię przyjęli w razie czego.
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualny