MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Alberta też uważam że to dobra decyzja, bo zamrożenie zarodka w 3 dobie mogłoby ci dać złudną nadzieję a okazało by się że by się nie rozmroził i wtedy czarna rozpacz... A jak będziesz miała blastkę to wiesz że ona się ładnie rozmrozi bo blastki raczej nie ulegają degradacji
Oczywiście trzymam kciuki za twoją blastusię. Niech to będzie ta jedyna, właściwa!M&K2017
M 😍 2020 -
Dziękuję, bardzo Kochane jesteście. Staram się nie myśleć bo rzeczywiście ciężko całą nadzieję w jednym zarodku pokładać.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Campari córka była donoszona, ale miałam cc na zimno i problemy z rozkręceniem laktacji były niemałe. Synek wcześniak, brak odruchu ssania, krótkie wędzidełko podcięte w 8 tyg życia. W szpitalu z obojgiem dzieci wyłam nad laktatorem,bo w pierwszych 2 dobach ściągałam 4 ml w 40 min...za drugim razem byłam bardziej przygotowana. Femaltiker i herbatki już w szpitalu, metoda PP 2x dziennje i odciąganie równo co 3h w dzień i w nocy. Próbowałam przystawiać i dzielnie nowiłam mleko na neonatologię najpierw w maleńkiej strzykawce, potem w dwóch, potem w minibutelkach. Na neonatologii próbowałam karmić najpierw piersią potem ze strzykawki/ butelki swoim mlekiem. Po obchodzie płacz,że znowu mniej na wadze...dopiero ordynatorka noworodków pogadała ze mną i położne zaczęły mi karmić małego moim mlekiem. Ja miałam ściągać i przytulać póki się laktacja nie rozbuja no i zacząć spać, bo już mdlałam w drodze na noworodki z wyczerpania. Zarówno z synem jak i córką dopiero w domu poszło już z górki jeśli chodzi o kp. Jestem bardzo dumna, że się nie poddałam. Synka mam zamiar karmić jeszcze rok i 3 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 22:12
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Blastka 5AC zamrożona. Pierwsza litera ocenia jakość węzła zarodkowego druga przyszłe łożysko. Czyli komórki łożyska są nieliczne i niespójne. Oby to nie przeszkodziło.
anakonda, antonna, Imbirek91, kiciakocia, Sabinkak, MalaHD, Bella93, dżdżownica lubią tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta jak zarodek dotrwał do blastki to jest ekstra i nie ma co się wdawać w oznaczenia! W końcu gdyby te oznaczenia miały przesądzić o sukcesie to blastki 5aa byłyby gwarantem sukcesu a nie są
a tak cały weekend trzymałam kciuki za tego twojego maluszka!
Ajda no kulam się jakoś, dzień za dniem byle do przodua co tam u twoich urwisów? Jak sobie dajesz radę i ogarniasz towarzystwo?
M&K2017
M 😍 2020 -
Dziękuję bardzo, Wasze dobre intencje pomogły.
Teraz czekam na @ i polowanie na USG w Londynie. 10 dni estrogenów by zatrzymać owulację i przylatuję.Sabinkak lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Alberta ja cię podziwiam za to latanie bez przerwy! To ja już momentami miałam dość 1,5-godzinnych dojazdów do Poznania a ty musisz tak latać... Oby to był twój ostatni raz na transfer
chyba że ciążę zdecydujesz się tu też prowadzić!
M&K2017
M 😍 2020 -
Alberta wrote:Blastka 5AC zamrożona. Pierwsza litera ocenia jakość węzła zarodkowego druga przyszłe łożysko. Czyli komórki łożyska są nieliczne i niespójne. Oby to nie przeszkodziło.
Imbirek91, dżdżownica, Alberta lubią tę wiadomość
-
Alberta to razem będziemy podchodzić do crio
MalaHD, Alberta lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dziewczyny ponawiam pytanie ma ktoś PUREGON na zbyciu ? Mam 1 fiolkę ale to mi nie wystarczaStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualny
-
Moly wrote:Cześć dziewczyny
Dzisiaj 13dpt i beta 1275, w piątek moje pierwsze usg podglądowe
Alberta nadal trzymam kciuki!Ainaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moly wrote:Bella ale mi teraz nadzieję zrobiłaś
a Ty jesteś jak chodząca encyklopedia więc może coś z tego będzie
A kiedy będzie wiadomo czy ciąża jest pojedyncza czy bliźniacza?
No ale...moze to wyjatkowy silacz.
Pod koniec tygodnia powinno byc widac pecherzyk/i