MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
To Wiwi, Anakonda, ja, Susełek crio.
Kornel Ty chyba w styczniu? Ile będziecie badać genetycznie?
Przypominam o cieple, srednio na brzuchu a stopy mocno. Ananas korzec ze środka od transferu. Rosół też polecany.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Lady_E wrote:Dziewczyny ile dni po punkcji powinnam dostać okres? W poprzednik IVF dostałam w 4 dzien po. Dzisiaj 6 dzień po i cisza. Wzięłam teraz 2 zasrzyki prolutexu może on zadziałał?
także luzik. Pojawi się. Spokojnie.
M&K2017
M 😍 2020 -
Alberta wrote:To Wiwi, Anakonda, ja, Susełek crio.
Kornel Ty chyba w styczniu? Ile będziecie badać genetycznie?
Przypominam o cieple, srednio na brzuchu a stopy mocno. Ananas korzec ze środka od transferu. Rosół też polecany.
Tak ja raczej w styczniu. Badamy wszystkie które przetrwają do 5 doby.Mała8 lubi tę wiadomość
-
kornelkornel wrote:Tak ja raczej w styczniu. Badamy wszystkie które przetrwają do 5 doby.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała8 wrote:Pewnie, my mielismy trzy przebadane - tez wszystkie ktore zostaly i dobrze na tym.wyszliszmy, jak to dr Ż ujął- przezylismy tylko jedną tragedię a nie trzy .. trzymam kciuki zeby u Was wszystko było dobrze
I jakie dalsze działanie Mała8? staracie się teraz czy przerwa?
Lady a u Was co dalej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:36
-
Mada29 wrote:I jakie dalsze działanie Mała8? staracie się teraz czy przerwa?
Teraz tabletki anty, zeby wszystko wrocilo do normy i 27 grudnia kontrola. Jesli wszystko bedzie ok, to startujemy z drugą próbą. Moze tym razem sie uda. Mada bardzo sie ciesze, ze u Ciebie sie udalo:) kazda pozytywna historia daje nowe nadzieje -
nick nieaktualnyMała8 wrote:Teraz tabletki anty, zeby wszystko wrocilo do normy i 27 grudnia kontrola. Jesli wszystko bedzie ok, to startujemy z drugą próbą. Moze tym razem sie uda. Mada bardzo sie ciesze, ze u Ciebie sie udalo:) kazda pozytywna historia daje nowe nadzieje
A dr Z chyba nie będzie od 29.12? to do dr B pójdziecie? Ja mam wizytę serduszkową 22.12 i przy tym takiego stresa że hej. Dalej na L4 odpoczywamy.
Tylko nie zapomnij dawać znać jak idzieBędę trzymać dalej kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 22:07
-
Bardzo dobrzr, ze na L4. Bedzie dobrze, dla kazdego kiedys zaswieci slonce a teraz jest Twoj czas:) tak dr Z nie ma od 29, dlatego tuz po swietach mamy wizyte, a pozniej na zastepstwo do dr B. Dzieki za wsparcie. Odpoczywaj i sie nie denerwuj za duzo
piekne swieta przed Wami
Mada29 lubi tę wiadomość
-
Lena1 wrote:Mam pytanie o Prolutex w III trymestrze. Ktoś tu pisał, że może być to niebezpieczne, a dlaczego ?
Ja do niedawna brałam luteinę (wcześniej Duphaston) i Pan dr mi powiedział, że na tym etapie (bodajże 33tc to był) to już trochę dolewanie szklanki wody do oceanu, choć niby u niektórych pacjentek Luteina zmniejsza skurcze (choć to naukowo niepotwierdzone, być może działa bardziej jak placebo) -
Dziewczyny,
zrobiłam małe porządki w apteczce i mam do odsprzedania:
Estrofem 2mg, 1opak (pełne 28 tabl.), 1 opak. (rozpoczęte, 18 tabl.), ważność do 2020r. za cenę 15 PLN
Lutinus 100mg, 11 tabl., ważność do 11.2019, za cenę 60PLN
Prolutex 25mg zastrzyki, 1opak. (pełne 7 fiolek), 1opak. (rozpoczęte, 4 fiolki), ważność do 01.2019r., za cenę 250PLN
Clostilbegyt 50mg, 9 tabl., ważność do 03.2021r., za 9 PLN
Luteina 50 podjęzykowa, 1 opak. (pełne 30 tabl.), ważność do 05.2020 za 9 PLN
DHEA Eljot 25mg, 1 opak. (pełne 30 tabl. ), 1 opak. (rozpoczęte 20 tabl.), ważność do 09.2018, za cenę 50 PLN
Femibion Natal 1, 2 pełne opakowania, ważność do 06.2019r. za cenę 40 PLN
Ceny są za całość (za pełne i rozpoczęte łącznie).
I słoik ziół ojca Sroki nr 3 - gratis
Jestem z Warszawy, ewentualnie wysyłka.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 13:44
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%