MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiwi92 wrote:
Dziewczyny a chodzilyscie po transferze do pracy czy L4 mialyscie
ja jestem już na l4 od 9 listopada i nie zamierzam wracać, mam nadzieję że zarodek się przyjmie
ja pracuję w windykacji terenowej. Jeżdżę autem po 300 km dziennie a i praca dość niebezpieczna, dlatego wolę się wyluzować w domu. po zastrzykach nie czułam się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 11:58
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Ruda2017 wrote:ja jestem już na l4 od 9 listopada i nie zamierzam wracać, mam nadzieję że zarodek się przyjmie
ja pracuję w windykacji terenowej. Jeżdżę autem po 300 km dziennie a i praca dość niebezpieczna, dlatego wolę się wyluzować w domu. po zastrzykach nie czułam się dobrze.
O koleżanka z branży ... Jaka firma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 12:08
-
nick nieaktualnyCześć
Mam pytanie do dziewczyn które prowadziły ciąże u dr Z.
Już kiedyś pytałam o coś w związku z tym.
Ja z chęcią zmieniła bym lekarza ale inni u których byłam jakos maja dziwne podejście do clexane.
Wczoraj jeden lekarz zapytał mnie czy chce nadal brac.... jakbym robiła te cholerne zastrzyki dla przyjemności:(
Ale oprócz tego lekarz bardzo fajny. Boje się jedynie ze nie będzie mi robił badań w związku z tym i jeszcze sobie zaszkodzę.
A co do Z. To jakos tak mnie dr nie przekonuje.
Nigdy mi nie zmierzył szyjki( chyba ze stwierdził ze w 19tc musi być Ok), usg to machnie szybko i nic nawet nie pokaże, a odpowiedzi to tez ma jakieś zbywające..czasami.
Nic mi nie zasugerował zmiany na innego lekarza a trochę boje się ze będę musiała pojechac na „pałę” na porodówkę. -
nick nieaktualnyDominique1995 wrote:Cześć
Mam pytanie do dziewczyn które prowadziły ciąże u dr Z.
Już kiedyś pytałam o coś w związku z tym.
Ja z chęcią zmieniła bym lekarza ale inni u których byłam jakos maja dziwne podejście do clexane.
Wczoraj jeden lekarz zapytał mnie czy chce nadal brac.... jakbym robiła te cholerne zastrzyki dla przyjemności:(
Ale oprócz tego lekarz bardzo fajny. Boje się jedynie ze nie będzie mi robił badań w związku z tym i jeszcze sobie zaszkodzę.
A co do Z. To jakos tak mnie dr nie przekonuje.
Nigdy mi nie zmierzył szyjki( chyba ze stwierdził ze w 19tc musi być Ok), usg to machnie szybko i nic nawet nie pokaże, a odpowiedzi to tez ma jakieś zbywające..czasami.
Nic mi nie zasugerował zmiany na innego lekarza a trochę boje się ze będę musiała pojechac na „pałę” na porodówkę.
Dżdżownica u dr Z prowadziła ciąże. A dr Kru? Gabrysia u niego jest i pisała ,że jest bardzo zadowolona. Może sama Tobie napiszę coś na ten temat -
kornelkornel wrote:O koleżanka z branży ... Jaka firma?
Kruk a ty ??Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JaMama84 wrote:Teraz czytalam wlasnie na blogu mamy ginekolog, ze nie nalezy pomijac testu pappa. Jak pytalam 2015 roku dr Z, to zaczal sie smiac i powiedzial, ze to statystka i poleca harmony.
Z drugiej strony znam dziewczynę z idealnym usg i pappa. Dzidzia z ZD zdiagnozowanym po porodzie. -
Imbirek91 wrote:Alberta żadnych wieści nie ma
święta spędzimy chyba jednak w trójpaku
najpierw miały być Mikołajki, później Gwiazdorki a będą Sylwestry chyba, ale to się okaże jutro dopiero
Imbirek91 lubi tę wiadomość
-
Campari wrote:I dobrze radzi właśnie. Pappa to tylko statystka, przerażająco często daje fałszywie złe wyniki. Jak macie chęć poczytajcie na belly ,,problemy i komplikacje” ilu dziewczynom wykazało źle, niepotrzebne amniopunkcje, nerwy i stres. My pomineliśmy, chcieliśmy mieć pewność i wybraliśmy Nifty. Jeden stres przez całą ciążę mniej od samego prawie początku.
Z drugiej strony znam dziewczynę z idealnym usg i pappa. Dzidzia z ZD zdiagnozowanym po porodzie.