MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
W prezencie jeden Cetrotide, jeden Gonapeptyl Daily oraz Gynalgin mogę zostawić we wtorek w recepcji na nazwisko napiszcie priv. A i Puregon pen.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
A my mamy dzisiaj pik :0 także od jutra pgr bo na wizytę się nie zdecydowałam podjadę w środę bo będę to przy okazji wjadę do kliniki . Ewentualny transfer czwartek ale raczej marne szanse bo endo wczoraj miałam tylko 6mm ale naturalnie dzisiaj sobie podziałamy :0
Alberta, Imbirek91, Mada29, susełek lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Cetrotide kończy bieg 31.12, pisałam wcześniej ale bez chętnych. Gonapeptyl kończy w styczniu i jest od Iwonn, dziewczyny, która była na forum w marcu. Gynalgin od nas obu. Potrzebne są dwa a całe opakowanie ma 10 i ponad 30zł.
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
mrożenie na 5 latStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
anakonda wrote:A my mamy dzisiaj pik :0 także od jutra pgr bo na wizytę się nie zdecydowałam podjadę w środę bo będę to przy okazji wjadę do kliniki . Ewentualny transfer czwartek ale raczej marne szanse bo endo wczoraj miałam tylko 6mm ale naturalnie dzisiaj sobie podziałamy :0
coś mi to co piszesz przypomina
przyjemności
Ainaa lubi tę wiadomość
-
Campari wrote:Anakonda działajcie
coś mi to co piszesz przypomina
przyjemności
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualnyNo a u mnie chyba nici z transferu w grudniu. Pierwszy raz robię na naturalnym więc troche jestem skołowana. Pomożesz troche rozjaśnić anakonda? Mam jeszcze spr w poniedziałek, ale transfer raczej odwołany po pęcherzyk nie urósł. Czyli musi być owulacja na cyklu naturalnym zeby robić transfer? Czy ja jestem jakims wyjątkowym przypadkiem?
-
Ruda2017 wrote:mi jedno l4 wypisywał dr Brę i miałam pieczątkę z nazwą kliniki i "ośrodek diagnostyki i leczenia niepłodności" ... pozostałe zwolnienia od dr Ż mam tak jak Mada pisze. Mój kierownik na pewno po adresie sobie sprawdził, bo wysłał emaila ogólnego, że przebywam na długotrwałym l4 i podzielił mój teren i moich kl na innych współpracowników. Gdzie specjalnie dzwoniłam do niego i mówiłam że może wrócę w połowie grudnia. Także wszystko zależy od podejścia przełożonego... jeśli masz taką możliwość zagadaj lepiej z lekarzem rodzinnym.
Dziewczyny, dziekuje za informacje!
Kornelkornel, juz cos wiadomo?kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
susełek wrote:No a u mnie chyba nici z transferu w grudniu. Pierwszy raz robię na naturalnym więc troche jestem skołowana. Pomożesz troche rozjaśnić anakonda? Mam jeszcze spr w poniedziałek, ale transfer raczej odwołany po pęcherzyk nie urósł. Czyli musi być owulacja na cyklu naturalnym zeby robić transfer? Czy ja jestem jakims wyjątkowym przypadkiem?
Generalnie u mnie na Polnej kilka razy próbowano wywołać owu, w Medarcie od razu poszliśmy na cyklu sztucznym.
-
Anakonda, pomyślałam to samo, co Camparii, działajcie i kciuki.
Gratuluje kolejnych ciąż i maluszków na świecie.
Mało mnie tu, ale swego czasu swoje tu naprodukowała.
Ktoś pytał o ciąże u dr Z, miałam różne odczucia, ale bardzo mu ufam, jednak zdarzało się ze sama o coś prosiłam, czy robiłam badania, np.krew i mocz raz w miesiacu, czego dr mi nie zlecał tak często. Na usg wszystko pokazywał, tłumaczył, tu nie mam uwag. Ja jestem dość skrupulatna i dociekliwa wiec bez pełnego wywiadu z wizyty nie wychodziłam, a zawsze miałam listę pytań. Na każde odpowiadał.Aina -
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly jak się czujesz ? Wszystko dobrze ?
dziękuję, że pytaszCiążowo chyba wszystko dobrze, dowiem się w czwartek lub piątek na wizycie. Nie udało mi się już zapisać do dr Szymańskiego przed świętami, a potem go nie ma więc usg prenatalne będę miała dopiero w styczniu co trochę mnie martwi, bo wypada po 13 tygodniu więc późno.
A u Ciebie jakie samopoczucie? Pierwszą wizytę masz 25? Który to będzie dzień po transferze, bo ciekawa jestem czy serducho już będzie -
nick nieaktualnyMoly wrote:dziękuję, że pytasz
Ciążowo chyba wszystko dobrze, dowiem się w czwartek lub piątek na wizycie. Nie udało mi się już zapisać do dr Szymańskiego przed świętami, a potem go nie ma więc usg prenatalne będę miała dopiero w styczniu co trochę mnie martwi, bo wypada po 13 tygodniu więc późno.
A u Ciebie jakie samopoczucie? Pierwszą wizytę masz 25? Który to będzie dzień po transferze, bo ciekawa jestem czy serducho już będzie
Wizytę mam 3 dni wcześniej - 22.12 (od transferu 25 dzień) bo dr stwierdził, że nie wie jak będzie pracować w święta. Ja już mam takiego stracha, że nic nie zobaczę. Ogólnie czuję się dobrze i nie wiem czy to dobrze czy źle. Ogólnie trochę panikuję
Pytałam się dr o te cytrusy i to prawda lepiej ich teraz nie jeść więc tam za dużo nie wcinaj tych mandarynek
A te badania prenatalane późno? Chyba mieścisz się w przedziale kiedy je trzeba zrobić? Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 10:29
-
Moly czy też brałaś Encorton trzy dni przed transferem do bety?
To kolejna zmiana u dr B oprócz trzech rodzai proga. Estrofem, Divigel, Duphaston, Prolutex, Lutinus, Clexane, Encorton, kwas foliowy, Letrox.
Z cytrusów tylko sok z cytryny.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Susełek lepiej poczekać do następnego cyklu i zastanowić się nad sztucznym. Na naturalnym często coś jest nie tak i podglądów dużo. Co dr mówi?
Kornel czekamy.
Ainaa miło Cię zobaczyć.Ainaa lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Wizytę mam 3 dni wcześniej - 22.12 (od transferu 25 dzień) bo dr stwierdził, że nie wie jak będzie pracować w święta. Ja już mam takiego stracha, że nic nie zobaczę. Ogólnie czuję się dobrze i nie wiem czy to dobrze czy źle. Ogólnie trochę panikuję
Pytałam się dr o te cytrusy i to prawda lepiej ich teraz nie jeść więc tam za dużo nie wcinaj tych mandarynek
A te badania prenatalane późno? Chyba mieścisz się w przedziale kiedy je trzeba zrobić? Będzie dobrze
Panika jest przed każdą wizytą, ale na pewno zobaczysz piękne rzeczy na ekranie usg i w święta będziesz odrobinę spokojniejszaOby Twoje dobre samopoczucie trwało jak najdłużej i ominęły Cię ciążowe dolegliwości
Ja wcinałam pomarańcze, a teraz to już w ogóle mogłabym je jeść kilogramami, no ale muszę się obejść smakiem co nie jest łatwe
Razem z usg prenatalnym chcieliśmy zrobić test PAPPa, ale wizytę mam w 13t4d, a test robi się max w 13t6d. Zastanawiamy się więc czy jest sens, chociaż dr B napisał, że termin ok więc sama już nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 11:02
-
nick nieaktualnyAlberta wrote:Moly czy też brałaś Encorton trzy dni przed transferem do bety?
To kolejna zmiana u dr B oprócz trzech rodzai proga. Estrofem, Divigel, Duphaston, Prolutex, Lutinus, Clexane, Encorton, kwas foliowy, Letrox.
Z cytrusów tylko sok z cytryny.
Nie brałam Encortonu, dr nigdy o nim nie wspomniał. Reszta taka sama tylko ja mam zamienniki: zwykłą Luteinę i metlowany kwas foliowy i B12
Alberta masz niedoczynność tarczycy?