X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
    Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?

Hejka!
    Właśnie w styczniu po urlopie dr Z Cię tutaj wywoływałam a Ty zamilkłaś ;) teraz rozumiem...
    No u nas już chyba lepiej, awarię zażegnane ( mam taką nadzieję :), przynajmniej krwiaki sobie poszły ) i już po badaniach prenatalnych. Wszystko w normie i najprawdopodobniej chłopak się nam szykuję. Po moich wszystkich akcjach zostaje u dr B.

Trzymam kciuki za Ciebie i dziewczyny!
    Dr Z jest jaki jest ale naprawdę można mu zaufać, wie co robić a po co też ma na siłę Was stymulować żebyście potem musiały przechodzić rozczarowanie..
    Będzie dobrze, choć sama wiem z doświadczenie jak to jest "czekanie- kiedy?".
    Nie poddawać się dziewczyny!
    Tutaj jest moc i siła wsparcia! :)

Kornel kciuki za betę! :) jutro będzie się działo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 17:44

Mała8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelkornel o której będziesz miała wyniki bety? Kciuki zaciśnięte :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    Dostałam wczoraj @ jak w zegarku. Więc startujemy z 3 ivf. We wtorek jeszcze na badania. I od środt puregon. I zajrzałam do kartki którą napisała Pani dr i mam przyjechać na usg w 7 dawce dopiero. Nie za późno?

Ja też na pierwszej wizycie od rozpoczęcia stymulacji byłam po 6-7 dniach.

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostatniej wizycie, jak zapadla decyzja o kontynuacji antykoncepcji, mowie do dr Z, ze jestem zalamana, a on na to, ze mam znalezc kogos kto mnie pocieszy i przyjsc za minimum 10 dni :) Juz sie przyzwyczailam do poczucia humoru dr Z, rozbawil mnie tym:)

Mała8 lubi tę wiadomość

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
    Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?
    Mala, licze, ze razem zaczniemy i to juz za tydzien!

Mała8 lubi tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
    Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz :-)

klz9krhmyflvohw4.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W diagnostyce na Mickiewicza jak pójdziesz od rana wyniki są ok godz 11-12

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
    Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz :-)

hej Kornel 3mam kciuki za jutro. Ja w HCP miałam zawsze wyniki szybko po około 2 godzinach. Ale zawsze tam jeżdziłam w dni świąteczne, niedziele albo już w godzinach wieczornych gdzie nie było ludzi. W poniedziałek o 7 rano pewnie będzie kolejka. Ale warto spróbować. Oni robią tam badania na bieżąco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 20:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suselek jak maluszek? :)

• juhaska Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Trzymam kciuki

• Kaya85 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:

Powodzenia!:)
    Ja ostatnio w hcp byłam na 7:30 i wyniki miałam koło 13, choć Pani w rejestracji powiedziała że to nie są badania na cito, więc nie wie czy będą, na szczęście były.

2nn3csqv3n1l6u17.png
    06.2018 niespodzianka:)
    02.2018 I ivf, 1zarodek :(
    12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
    0% mąż morfologia
    Wykryto alfa HLA-DQ8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Suselek jak maluszek? :)

Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.

Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami :). Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.

Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami :). Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?

No to dobrze, a tyle stresu było...A tu proszę, już serduszko słyszeliście i jesteście przed prenatalnym :) ciekawe co u Ciebie Bedzie? Chyba że już Wam powiedzieli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly który detektor kupiłaś? Na allegro za 199 zł. Bo się przymierzam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiemy. Ale chcemy wydobyć informacje z badań getetycznych zarodka. Niestety dr kru nie umiał bo one są zaszyfrowane. Ma się dowiedzieć na następna wizytę od genetyków.

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 37,97 :-)

JaMama84, Agatka88, Moly, susełek, Mada29, Ruda2017, Imbirek91, Kaya85, gabrysia111, Miśka90, Lady_E, Alberta, Lizzinka, Dalia90, anna_b, antonna, Bella93, Mała8, a88 lubią tę wiadomość

klz9krhmyflvohw4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Moly który detektor kupiłaś? Na allegro za 199 zł. Bo się przymierzam ;)

Dziewczyny polecały Jumpera i do tej pory nie narzekam :)

Kupiłam na tej aukcji:
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-100-s6-mega-zestaw-i7012099544.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:49

• Agatka88 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję! Miałam przeczucie że Ci się uda! :)

kornelkornel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Beta 37,97 :-)

Gratulacje! No to teraz życzę pięknych przyrostów :)

kornelkornel lubi tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za kciuki trzymajcie dalej, bo się przydadzą <3 :)

klz9krhmyflvohw4.png
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ