X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
    Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?

Hejka!
    Właśnie w styczniu po urlopie dr Z Cię tutaj wywoływałam a Ty zamilkłaś ;) teraz rozumiem...
    No u nas już chyba lepiej, awarię zażegnane ( mam taką nadzieję :), przynajmniej krwiaki sobie poszły ) i już po badaniach prenatalnych. Wszystko w normie i najprawdopodobniej chłopak się nam szykuję. Po moich wszystkich akcjach zostaje u dr B.

Trzymam kciuki za Ciebie i dziewczyny!
    Dr Z jest jaki jest ale naprawdę można mu zaufać, wie co robić a po co też ma na siłę Was stymulować żebyście potem musiały przechodzić rozczarowanie..
    Będzie dobrze, choć sama wiem z doświadczenie jak to jest "czekanie- kiedy?".
    Nie poddawać się dziewczyny!
    Tutaj jest moc i siła wsparcia! :)

Kornel kciuki za betę! :) jutro będzie się działo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 17:44

Mała8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelkornel o której będziesz miała wyniki bety? Kciuki zaciśnięte :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    Dostałam wczoraj @ jak w zegarku. Więc startujemy z 3 ivf. We wtorek jeszcze na badania. I od środt puregon. I zajrzałam do kartki którą napisała Pani dr i mam przyjechać na usg w 7 dawce dopiero. Nie za późno?

Ja też na pierwszej wizycie od rozpoczęcia stymulacji byłam po 6-7 dniach.

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostatniej wizycie, jak zapadla decyzja o kontynuacji antykoncepcji, mowie do dr Z, ze jestem zalamana, a on na to, ze mam znalezc kogos kto mnie pocieszy i przyjsc za minimum 10 dni :) Juz sie przyzwyczailam do poczucia humoru dr Z, rozbawil mnie tym:)

Mała8 lubi tę wiadomość

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
    Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?
    Mala, licze, ze razem zaczniemy i to juz za tydzien!

Mała8 lubi tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
    Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz :-)

klz9krhmyflvohw4.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W diagnostyce na Mickiewicza jak pójdziesz od rana wyniki są ok godz 11-12

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
    Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz :-)

hej Kornel 3mam kciuki za jutro. Ja w HCP miałam zawsze wyniki szybko po około 2 godzinach. Ale zawsze tam jeżdziłam w dni świąteczne, niedziele albo już w godzinach wieczornych gdzie nie było ludzi. W poniedziałek o 7 rano pewnie będzie kolejka. Ale warto spróbować. Oni robią tam badania na bieżąco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 20:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suselek jak maluszek? :)

• juhaska Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Trzymam kciuki

• Kaya85 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:

Powodzenia!:)
    Ja ostatnio w hcp byłam na 7:30 i wyniki miałam koło 13, choć Pani w rejestracji powiedziała że to nie są badania na cito, więc nie wie czy będą, na szczęście były.

2nn3csqv3n1l6u17.png
    06.2018 niespodzianka:)
    02.2018 I ivf, 1zarodek :(
    12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
    0% mąż morfologia
    Wykryto alfa HLA-DQ8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Suselek jak maluszek? :)

Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.

Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami :). Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.

Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami :). Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?

No to dobrze, a tyle stresu było...A tu proszę, już serduszko słyszeliście i jesteście przed prenatalnym :) ciekawe co u Ciebie Bedzie? Chyba że już Wam powiedzieli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly który detektor kupiłaś? Na allegro za 199 zł. Bo się przymierzam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiemy. Ale chcemy wydobyć informacje z badań getetycznych zarodka. Niestety dr kru nie umiał bo one są zaszyfrowane. Ma się dowiedzieć na następna wizytę od genetyków.

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 37,97 :-)

JaMama84, Agatka88, Moly, susełek, Mada29, Ruda2017, Imbirek91, Kaya85, gabrysia111, Miśka90, Lady_E, Alberta, Lizzinka, Dalia90, anna_b, antonna, Bella93, Mała8, a88 lubią tę wiadomość

klz9krhmyflvohw4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Moly który detektor kupiłaś? Na allegro za 199 zł. Bo się przymierzam ;)

Dziewczyny polecały Jumpera i do tej pory nie narzekam :)

Kupiłam na tej aukcji:
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-100-s6-mega-zestaw-i7012099544.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:49

• Agatka88 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję! Miałam przeczucie że Ci się uda! :)

kornelkornel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Beta 37,97 :-)

Gratulacje! No to teraz życzę pięknych przyrostów :)

kornelkornel lubi tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za kciuki trzymajcie dalej, bo się przydadzą <3 :)

klz9krhmyflvohw4.png
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ