MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała8 wrote:Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?
Hejka!
Właśnie w styczniu po urlopie dr Z Cię tutaj wywoływałam a Ty zamilkłaśteraz rozumiem...
No u nas już chyba lepiej, awarię zażegnane ( mam taką nadzieję, przynajmniej krwiaki sobie poszły ) i już po badaniach prenatalnych. Wszystko w normie i najprawdopodobniej chłopak się nam szykuję. Po moich wszystkich akcjach zostaje u dr B.
Trzymam kciuki za Ciebie i dziewczyny!
Dr Z jest jaki jest ale naprawdę można mu zaufać, wie co robić a po co też ma na siłę Was stymulować żebyście potem musiały przechodzić rozczarowanie..
Będzie dobrze, choć sama wiem z doświadczenie jak to jest "czekanie- kiedy?".
Nie poddawać się dziewczyny!
Tutaj jest moc i siła wsparcia!
Kornel kciuki za betę!jutro będzie się działo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 17:44
Mała8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady_E wrote:Dostałam wczoraj @ jak w zegarku. Więc startujemy z 3 ivf. We wtorek jeszcze na badania. I od środt puregon. I zajrzałam do kartki którą napisała Pani dr i mam przyjechać na usg w 7 dawce dopiero. Nie za późno?
Ja też na pierwszej wizycie od rozpoczęcia stymulacji byłam po 6-7 dniach. -
Na ostatniej wizycie, jak zapadla decyzja o kontynuacji antykoncepcji, mowie do dr Z, ze jestem zalamana, a on na to, ze mam znalezc kogos kto mnie pocieszy i przyjsc za minimum 10 dni
Juz sie przyzwyczailam do poczucia humoru dr Z, rozbawil mnie tym:)
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Mała8 wrote:Cześć dziewczynki! Wracam do Was ☺ dawno mnie tu nie bylo. W grudniu dostalam leki anty, ppd koniec grudnia kolejna dawke, po ktorej niestety zle sie cZułam i musialam odstawic. Teraz jestem na kolejnych anty i czekam na wizyte 26 lutego. Mam nadzieje, ze dr Ż odstawi mi juz tabsy i ruszymy z drugą procedurą in vitro.
Mada, jak Ty sie czujesz? Jak maleństwo?Mała8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz
hej Kornel 3mam kciuki za jutro. Ja w HCP miałam zawsze wyniki szybko po około 2 godzinach. Ale zawsze tam jeżdziłam w dni świąteczne, niedziele albo już w godzinach wieczornych gdzie nie było ludzi. W poniedziałek o 7 rano pewnie będzie kolejka. Ale warto spróbować. Oni robią tam badania na bieżąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 20:31
-
nick nieaktualny
-
kornelkornel wrote:Hej, właśnie się zastanawiam czy jechać na 28 Czerwca czy nie zrobić sobie w Diagnostyce bo mam pod nosem...
Ile się czeka na wyniki z Hcp jakbym pojechała na 7 ? Najchętniej to bym zrobiła zaraz teraz
Powodzenia!
Ja ostatnio w hcp byłam na 7:30 i wyniki miałam koło 13, choć Pani w rejestracji powiedziała że to nie są badania na cito, więc nie wie czy będą, na szczęście były.
06.2018 niespodzianka:)
02.2018 I ivf, 1zarodek
12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
0% mąż morfologia
Wykryto alfa HLA-DQ8 -
nick nieaktualnyMada29 wrote:Suselek jak maluszek?
Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.
Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami. Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?
Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Maluszek bardzo dobrze. Rośnie i słyszeliśmy już serduszko. Przed nami wizyta prenatalna u Dr S 8 marca.
Ja borykam się z nudnościami i bólami głowy, wymiotami. Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście?
No to dobrze, a tyle stresu było...A tu proszę, już serduszko słyszeliście i jesteście przed prenatalnymciekawe co u Ciebie Bedzie? Chyba że już Wam powiedzieli?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly który detektor kupiłaś? Na allegro za 199 zł. Bo się przymierzam
Dziewczyny polecały Jumpera i do tej pory nie narzekam
Kupiłam na tej aukcji:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-100-s6-mega-zestaw-i7012099544.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:49
-
nick nieaktualny