MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMama84 wrote:Zapytam co dalej? Czy wobec tego jest szansa, zeby uzyskac zarodki, dr Z powiedział, ze kolejna stymulacja w krotkim odstepie daje lepsze komorki
JaMama84 strasznie mi przykro:( jakiś pech ostatnio, każdej z nas poodpadały zarodki, a marzec miał być taki szczęśliwy..
Będziecie podchodzić teraz jeszcze raz do ivf? Ja chciałabym stymulacje i próbować naturalnie, ale nie wiem czy takie rozwiązanie w ogóle wchodzi w grę.
Juhaska, a jak u Ciebie? Kiedy beta? Trzymam kciuki! Potrzebny sukces na tym forum, żeby złą passe przerwać!
06.2018 niespodzianka:)
02.2018 I ivf, 1zarodek
12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
0% mąż morfologia
Wykryto alfa HLA-DQ8 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadyInna wrote:Cześć dziewczyny,
Widziałam dzisiaj post o spadku hemoglobiny.
Ile dostajecie mg ?
Bo ja mam w witaminkach 60 mg i teraz mam 100 mg ferrum lek przyjmować.
W sumie hemoglobina jeszcze w normie mimo 8 miesiąca ciazy ale spadło sporo przez miesiąc i jest ciut ponad normę z alabu
Mi doktor przepisał Feroplex , 1 razy dziennie fiolkę do picia i tam jest 40 mg -
Kaya85 wrote:JaMama84 strasznie mi przykro:( jakiś pech ostatnio, każdej z nas poodpadały zarodki, a marzec miał być taki szczęśliwy..
Będziecie podchodzić teraz jeszcze raz do ivf? Ja chciałabym stymulacje i próbować naturalnie, ale nie wiem czy takie rozwiązanie w ogóle wchodzi w grę.
Juhaska, a jak u Ciebie? Kiedy beta? Trzymam kciuki! Potrzebny sukces na tym forum, żeby złą passe przerwać!
Jak mówi Kaya coś ostatnio źle się działo z naszymi zarodkami.
Ale to chyba nie wina embriologów? Strasznie tam młody zespół mają, ale chyba wiedzą co robią...
Z zaleceń powinnam iść jutro, ale raz że jak jutro pójdę to nie mam gdzie powtórzyć po 48, a dwa wolę iść z mężem odebrać wyniki dla otuchy, a jutro jest w pracy, także w sobotę się okaże
Bardzo dziękuję kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 11:23
-
JaMama84 wrote:Wrocilam wlasnie z kliniki. Idziemy za ciosem, w poniedzialek wizyta, jak bedzie dobrze to startuje z kolejna stymulacja.
Teraz albo nigdy!
A ogólnie co mówił Żak? Wyjaśniał dlaczego tak mogło się stać? -
JaMama84 wrote:Wrocilam wlasnie z kliniki. Idziemy za ciosem, w poniedzialek wizyta, jak bedzie dobrze to startuje z kolejna stymulacja.
Teraz albo nigdy!
Powiedz coś więcej bo też jestem ciekawa czy to tak od razu można podejść 2 raz i czy są jakieś wskazania typu większa szansa?
06.2018 niespodzianka:)
02.2018 I ivf, 1zarodek
12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
0% mąż morfologia
Wykryto alfa HLA-DQ8 -
Dr Z powiedzial, ze najlepiej zrobic jedna stymulacje po drugiej, wtedy jest szansa na uzyskanie lepszych komorek. Tyle zrozumialam, dodal, ze brak rozwoju spowodowany byl jakoscia komorek, a nie np.nasienia. Sama nie wiem co o tym myslec, no nic zaufam, sprobuje, jak nie wyjdzie to nie wyjdzie.
-
JaMama84 wrote:Mysle, ze wiecej sie dowiem w poniedziałek. Oczywiscie zdam relacje.
Tymczasem Juhaska, do choinki zakoncz te zła passe pozytywna beta! Trzymam mocno kciuki!Oj bardzo bym chciała...
Zdaj relacje co powie Żak, w obliczu tego że nam padły też komórki jestem ciekawa jego zdania. Ciekawe co może odpowiadać za ich jakość i że nam tak padają -
Kurde dziewczynt przykro mi. Co z tymi naszymi komórkami.. Juhaska w tobie nadzieja mam nadzieję że przerwiesz tą złą passę.
Dzurwczyny ile po punkcji powinnam spodziewać się @. Dzisiaj mija 10 dbi od punkcji i cisza... a mam zacząc brać antyki na wyciszenie przed laparoskopią.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Kurde dziewczynt przykro mi. Co z tymi naszymi komórkami.. Juhaska w tobie nadzieja mam nadzieję że przerwiesz tą złą passę.
Dzurwczyny ile po punkcji powinnam spodziewać się @. Dzisiaj mija 10 dbi od punkcji i cisza... a mam zacząc brać antyki na wyciszenie przed laparoskopią.