MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula83 wrote:Gdzieś wyczytałam że należy być na czczo, czy to prawda?
Paula, nie, nie trzeba. A nawet bym powiedziała że to niewskazane. Mi dr powiedziała ze chyna godzinę przed mogę wziąć sobie tabletkę przeciwbólową.
Mnie nic to badanie nie bolało. -
Dziewczyny, czeka mnie kolejna wizyta u dr Z, mam przyjść w 3 dniu cyklu. Byłam już raz, miałam zrobione badania krwi w połowie cyklu, jednak mnie nie badał. Czego mogę spodziewać się na tej wizycie?
Z tego stresu na pierwszej wizycie praktycznie o nic go nie zapytałam
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Dalia 90 ja tez mam pojawic sie w 3dc i mowil o badaniach na rezerwe jajnikowa wiec pewnie Ty tez bedzoesz miala to badanie stad tez wizyta ale w sumie nie wiem czy tylko po to zeby zrobic badanie z krwi? Troche szkoda by bylo wydac za cala wizyte 250 zl bez badania a tylko za akierowanie na badanie krwi. Daj znac jak bedziesz po bo tez jestem ciekawa:)Pelna nadziei
-
Pelna nadziei wrote:Hmm badanie w trakcie okresu hmm.. chyba raczej nie?
Dlaczego nie ? Na wizyty się zawsze chodzi w 3 dc ( chyba ze już jesteś w trakcie stymulacji to wizyty są częstsze) wtedy robione jest usg i ew. krew.Dalia90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeszcze jeden problem. Brzuch mnie boli jak zawsze gdy zaczyna mi się okres,ale typowego krwawienia jeszcze nie mam, rozkręci się pewnie w nocy. Wizytę mam w sobotę do południa, bo w niedzielę idę na komunię. Myślicie, że będzie ok?9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️