MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Suselek super wiadomosci oby tak dalej. Rosna te nasze szkraby jak na drozdzach. Mada29 to pierwsze ktg za wami dobrze ze skurczy nie ma to jeszcze sobie pochodzicie. Ja jeszcze spoko daje rade z chodzeniem. Aby zebra mam pokopane z prawej strony mala daje ostre kopniaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 23:28
Wiwi92 -
Hej dziewczyny widzę, ze dzialania w pelni i dobrze za wszystkie trzymam kciuki i wierze ze sie uda. Tzn. musi sie udac. Wczoraj bylam w klinice i widzialam i tych martwiacych sie nawet ze lzami w oczach ale tez i tych zadowolonych wiec na pewno jest skutek tych ciezkich staran, zastrzykow, zlych chwil itd.
Bylam na wizycie i serce bije:) Z jednej strony jestem bardzo szczesliwa, a z drugiej boje sie zeby bylo wszystko dobrze. Obecnie czekam na wyniki krwi.Z boku glowy caly czas mam, ze tez tyle przeszlam zmartwien myśli lez itd. I ze bylam o krok od calej procedury wiec bardzo Was sciskam i trzymam kciuki bo nie jest to proste ale babki sa tak silne, ze zrovia wszystko. Poczytyuje Was codziennie i czekam na dobre wiesci.Nowa38, Dalia90, kornelkornel, susełek, Imbirek91, Pom-pon, Mada29, Ruda2017 lubią tę wiadomość
Pelna nadziei -
Pewnie już się 1500 razy pojawiało w tym wątku, ale ciężko przeglądać 916 stron
. Kobietki, jakie macie rady przed punkcją? Co robić,czego unikać etc.? Ż wspominał o czerwonym winie, praktykowałyście?
Jak się przygotować do samej punkcji? Z góry dzięki za każde informacje
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Hej dziewczyny , pisze do was bo kto mnie zrozumie lepiej jak wy. Jestem już załamana kolejny transfer i kolejna porażka ,a zarodki wszystkie 5aa , zdrowe ,przebadane genetycznie , wszystkie wyniki hormony itd super , endometrium takie że dr. Ż mówi za każdym razem że będzie zdjęcia pacjentką pokazywał jak ma wyglądać przed transferem i dupa . 3 raz zarodek się nie przyjął . Nie wiem czy walczyć dalej czy odpuścić ?
-
juhaska wrote:Usypiaja cię I badają kamerą macicę plus pobierają wycinek do zbadania Koszt 1600zł
-
nick nieaktualnyDalia90 wrote:Pewnie już się 1500 razy pojawiało w tym wątku, ale ciężko przeglądać 916 stron
. Kobietki, jakie macie rady przed punkcją? Co robić,czego unikać etc.? Ż wspominał o czerwonym winie, praktykowałyście?
Jak się przygotować do samej punkcji? Z góry dzięki za każde informacje
Dalia90 lubi tę wiadomość
-
Kimczi kochana rzadko komu udaje się od razu. To był aż 3 albo dopiero 3 zarodek.
Mi się udało za trzecim i twierdzę, że poszło bardzo szybko. Mam jeszcze 4 zarodki ale brałam pod uwagę jeszcze trzecią procedurę. Więc póki macie siły, chęci i finanse to walczyć.
Niestety nie zawsze się udaje ale większości jednak dane będzie cieszyć się dzieckiem. Prędzej czy później. Gorąco liczę na to, że uda się każdej z was