X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Mezoterapia jajników
Odpowiedz

Mezoterapia jajników

Oceń ten wątek:
  • aki Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Czy ktoś ma doświadczenia z mezo w Warszawie?

Mi polecono dr. Karasińskiego z Gyn-Care, koszt 4000, ponoć nie należy sugeorwać się ceną, tylko tym jaką mają maszynę i ile podają, ale w sumie to ja nie wiem jaka ma być ta maszyna itp.

Któraś może się podzielić doświadczeniami?

I czy to mi bardzo wydłuży proces? W czerwcu wypadnę z darmowego programu InVitro ze względu na wiek, więc bardzo zależy mi na czasie, AMH mam 0,64

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dowiadywałam się w Krakowie, tam 5 tys , ale dopiero gdy nie będą pęcherzyki rosły mam się zgłosić. Też wszystko mam komercyjnie.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ