X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no nie ma problemu, prawie co wieczor wypijam lampke wina :) gorzej z orzechami :( wloskie moga byc?
    Mozesz włoskie laskowe migdały :-) tez wcinam

63b363a823.png
  • marl202 Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w czymś pomaga lampka wina ???

czytlam ze wlasnej roboty sie nie poleca przy staraniach bo zakwasza organizm

• ilonek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marl202 wrote:
    a w czymś pomaga lampka wina ???

czytlam ze wlasnej roboty sie nie poleca przy staraniach bo zakwasza organizm
    Ja pije kupne :)

63b363a823.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ