NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Samym transferem nie mam tylko nadzieje ze bedzie co transferowac.bardzo sie boje o te moje zarodki czy dadza rade czy plemniki meza okaxaly sie na tyle silne.z drugiej strony jakby cos bylo nie tak to by mi powiedzieli..teraz wszystko w rekach opatrznosci.Andzia dostalas foty zarodkow? ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 19:41
-
Dziewczyny ja też jestem zła załamana i bezradna jednocześnie. Mam ochotę pozabijać tych wszystkich idiotów!albo przynajmniej pobić bo straszna złość we mnie siedzi :[
Przez to wszystko chodzę nabuzowana, bez kija nie podchodź. Nakrzyczalam na klienta dzisiaj w pracy chyba wysiadam psychiczne do tego jeszcze jajniki bolą i to coraz bardziej -
Witam dziewczyny. Czy któras W czasie staran bierze tabletki uspokajające? jeśli tak to jakie można? I czy nie zaszkodzi przy zajściu w ciąże?
-
Witam, jestem tu od niedawna, mąż zrobił badanie nasienia i niestety wyszła azoospermia dostaliśmy namiary od urologa do Novum, przy okazji też chciałabym się skonsultować z ginekologiem, czy polecacie tam jakąś panią? Nie mam w tej kwestii przekonania do facetów.
-
Kasia0289 wrote:Witam, jestem tu od niedawna, mąż zrobił badanie nasienia i niestety wyszła azoospermia dostaliśmy namiary od urologa do Novum, przy okazji też chciałabym się skonsultować z ginekologiem, czy polecacie tam jakąś panią? Nie mam w tej kwestii przekonania do facetów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 08:07
-
Emma jak tam? Jestes juz z dzidziusiem w domku?
Kasia, ja polecam dr Taszycka, jak dla mnie jest super. A z kolei dr do ktorej wiecej nie pojde to dr Dobek - szczera az do bolu. Ja nie mam w ogole owulki, na lekach tez sie nie pojawila, jak zapytalam, czy jak sie nie uda wywolac owulki, to czy pozostaje mi tylko in vitro, to odp, ze o ile cos i przy in vitro urosnie!!! Poplakalam sie po wizycie. Takze nigdy wiecej.Cudzie trwaj...