NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Inkaa85 wrote:Dziewczyny jaki projekt ? Oświećcie mnie proszę,bo nie wiem o co kaman bo nie oglądam ostatnio tv a widzę że powinnam się bać?
Chodzi o projekt zaostrzający ustawę o in vitro. Jego założenia to min. zakaz mrożenia zarodków, w efekcie czego mozna będzie kobiecie podać tylko jeden zarodek i to w ciągu 72 godzin. Za każdym razem kobieta będzie musiała byc faszerowana lekami po to by pobrać tylko 1 komórkę.. pomijam koszty takiego leczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 13:03
-
Dziewczyny jak Wy sobie psychicznie dajecie z tym wszystkim rade?po tych kilku dniach mam wrazenie ze tysiac siwych wlosow mi przybylo moze zbyt emocjonalnie do tego podchodze.staram sie lapac dystans ale poki co kiepsko mi wychodzi i wszystko widze w czarnych barwach
-
Z tego co mówili na info oba projekty trafiły do prac komisji. Komentował to jakiś pan,że w tej komisji może leżeć projekt rok lub dwa albo parę lat, żeby nie narazić się opinii publicznej i kościołowi. Niech leży tam całe wieki bo niedługo ta metoda będzie popularna. Moja p. dr mówi,że coraz młodsi mają problemy z zajściem w ciążę ten próg podobno schodzi już do25 roku życia(a kto wtedy myśli o dzieciach?).