NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyjechalismyo 9.potem do gabinetu o 9.30 wesxlismy pani dr mnie zbadala i poszlismy do zabiegowego.tam embriolog poinformowala nas o zarodkach zobaczylismy je na ekranie monitora☺potem na fotel a po wszystkim musialam pol godz polezec na kanapie.na fotelu tak mi sie siku chcialo zemyslalam ze oczami mi wyjdzie a po wszystkim zrobicnic nie moglam.ogolnie to brzuch mam mega napiety i bolacy.
Na koniec dostalismy zdjevie zarodka☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 12:10
-
Dziewczyny ja miałam styczność z dr Wojewódzkim dr Staroslawska i dr Lukasiewicz. Ta ostatnia uważam za bardzo roztrzepana niczego nie robi pokolei i czasem się gubi ale sympatyczna. Z kolei dwóch pierwszych lekarzy uważam za mega fachowców. Dr Staroslawska była moja lekarka prowadząca i ufam jej w 100% robiła też transfer.
-
Dr Staroslawska super babka.mi tez robila transfer.jest poukladana spokojna i delikatna.Zygler to pistolet i wali prosto z mostu ale jedt b.dobrym fachowcem.Zamory nie trawie bo jest gburowaty.Dla mnie lekarzem nr 1 jest dr Wolski ale to androlog☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 16:22
-
Emma 32 wrote:Magda nie lam sie.ja tez na nic sie nie nastawiam.mialas podane 2 zarodki?macie mrozaki?
-
N@t@lia89 wrote:Dziewczyny potrzebuje rady czy jeśli nie było plamienia implantacyjnego to znaczy że nie ma ciąży? Jestem w 9dpt podany był zarodek 8A i zaczynam wariowac:(
-
Magda ściskam mocno[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Magda przykro mi ale nie łam się ją też nie miałam mrozaków teraz zaczynam od nowa.
Dzisiaj byłam na podgladaniu u Zamora i powiem szczerze okropny zbyt mnie w 2 min dosłownie. Jak wyszłam po badaniu to mąż myślał, że czegoś zapomniałam i wróciłam się z gabinetu a to było już po wizycie. Ogólnie 5 trochę większych ok 13 i 12mm lwy jak śpi. Nie zmienił mi dawki leków wydaje mi się ze powinien. W pon kolejne podglądanie i niestety nie ma Taszyckiej. Wizytę mam do Wojewódzkiego umówiona mam nadzieję, że te 2 dni nie będą stracone i dawki są jednak odpowiednie. Boże jak jazz się denerwuje -
Marse wrote:Magda przykro mi ale nie łam się ją też nie miałam mrozaków teraz zaczynam od nowa.
Dzisiaj byłam na podgladaniu u Zamora i powiem szczerze okropny zbyt mnie w 2 min dosłownie. Jak wyszłam po badaniu to mąż myślał, że czegoś zapomniałam i wróciłam się z gabinetu a to było już po wizycie. Ogólnie 5 trochę większych ok 13 i 12mm lwy jak śpi. Nie zmienił mi dawki leków wydaje mi się ze powinien. W pon kolejne podglądanie i niestety nie ma Taszyckiej. Wizytę mam do Wojewódzkiego umówiona mam nadzieję, że te 2 dni nie będą stracone i dawki są jednak odpowiednie. Boże jak jazz się denerwuje