NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Moge dolaczyc? Do tej pory troszke udzielalam sie na innym forum ale zmieniam klinike na Novum wlasnie i potrzebuje rad i wsparcia umowilam 1 wizyte konsultacyjna na 4.11 do dr Zygler. Polecacie ja?? Jedziemy z konkretnym planem. Jestem po nieudanej probie w innej klinice i mamy mega daleko do Warszawy, ale widze ze warto. Sprobujemy. Wierze ze nam pomoga.
-
Ja się lecze u dr Zygler od ponad roku. Konkretna jest to na pewno i nie owija w bawełnę. Trochę spóźnialska.Jest bezpośrednia i wali na "Ty" od 1 wizyty;-) Mi akurat to nie przeszkadza ale innych może to razić. Minusy - wg. mnie jest dość mało delikatna podczas badań ginekologicznych i czasami podczas wizyty prowadzi prywatne rozmowy z synem Mateuszem;-) albo mężem;-)
Mimo to jest usmiechnieta i zawsze zyczliwa. Nie naciąga na kasę i niepotrzebne badania. Na wszystkie pytania odpowiada cierpliwie.
Osobiście sądzę ,że ma duże doświadczenie ja jej zaufałam. Prowadziła mi stymulację.Teraz jestem 4 dni po transferze i zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 12:03
-
Czesc dziewczyny. Sluchajcie czy da rade w novum odbyc rozmowe 2w1? Tzn zeby nie jechac 2x taki kawal bo mamy 500km do wawy. Myslicie ze jest mozliwe zeby od razu wizyta wstepna mogla być wizyta ustalajaca stymulacje do in vitro?? Jakie badania zrobic przed in vitro?