NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady, miałam dwa sztuczne cykle pod rząd - po pierwszym endo super, ale zarodek padł. Po drugim nawet nie rozmrażaliśmy nic, bo endo nie urosło. No to przerwa od estrogenów - cykl na Clo, ale po nim nic nie ruszyło. Pani dr chyba chce zrobić transfer na "naturalnym" cyklu tzn po owulacji. Tylko że ja jej nigdy nie mam bez leków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 19:33
-
Judka ja mam histero w piątek i chciałabym się odrazu zarejestrować na wizytę do Lewandowskiego po odbiorze wyników tylko nie wiem ile się czeka???tak żeby ruszyć ze stymulacją przy następnym cyklu jeszcze na świeżo po histero.
Judka bierzesz coś jakieś leki w przygotowaniu do histero? Mówili Ci jak się przygotować do histero? -
Inkaa85 wrote:A powiedzcie mi jeszcze trwają procedury refundowane czy juz wszystkie płacicie za każde podejście?
-
nick nieaktualnyInkaa85 ja jutro jestem na histeroskopie, potem tez jak Ty chce szybko na wizytę. Przed histero musiałam bakterii sie pozbyć a tak to nic więcej nie było zaleceń. Mnie musza usunąć albo polipa albo mięśniaka wiec 2 cykle muszę odczekać tak mi mówiono. Zobaczymy co wyjdzie. Mam zabrać wyniki badań, ewentualnie skarpetki i rano zrobić test ciążowy. Tyle dostałam zaleceń przed zabiegiem. Boje sie jak fiks!
-
Judka mi mówili że dzień przed będą do mnie jeszcze dzwonić,żeby powiedzieć jak się przygotować. Ja musiałam serię badań powtórzyc i niektóre zrobić,wg tych wskazań z ich strony,które badania trzeba zrobić przed histero.
Nie masz się co bać ja juz robiłam laparo a to gorsze niż histero i przeżyłam,wręcz nic nie czułam i było idealnie
A powiedz mi czy mówili Ci jak to się odbywa?gdzie masz kierować się po wejściu,czy najpierw do kasy? Powiedzieli Ci odrazu który rodzaj histero będziesz miała? Bo z tego co widzę są 3 rodzaje i 3 ceny czy to wychodzi w trakcie?
Po histero musisz odczekać nie możesz być stymulowana w następnym cyklu przez tego polipa? -
nick nieaktualny