NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Polaaa_86 wrote:Inkaa, a Ty jak czujesz się? Kiedy testujesz?
-
bizona wrote:Bralam 1 i pol teraz.. wiem ze mi zabraknie jednej tabletki. Eh..nie znam nikogo kto to bierze
Hejo laska dawaj adres to Ci poczta podesle encorton. Zostalo mi z 20 tabletek. Chyba ze jestes z Wawy albo mieszkasz na trasie do Czestochowy to daj znac
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Bizona, weź dzis jedna i jutro jedna, potem osobno te trzy połówki i będzie ok. To tylko steryd, nie hormon, nic Ci nie będzie, bez spiny
-
Dzieki dziewczyny
Zadzwonilam na konsultacje. Jest tak jak myslalam i wspom8nalyscie..mam wziac 2 dni po 1 tabletce i 3 dni po pol;)
Zrobilam tez dzis bete z ciekawosci. Mam nadzieje ze bedzie ok!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Witam was kochane dziewczynki. Czytam wasze losy na bieżąco i cały czas za wszystkie z was trzymam mocno kciuki i po swoich doświadczeniach wierzę, że każdej z was musi się w końcu udać i właśnie wpadłam tu dzisiaj aby tego wam życzyć na Święta, aby spełniły się wasze wszystkie najskrytsze marzenia, myślę że tutaj każda z was najbardziej marzy właśnie o tym jednym aby ten nadchodzący rok obdarował was wszystkie w piękne duże brzuszki z waszymi maleństwami w środku Tego właśnie wam życzę z całego serca z moim długo wyczekanym Rafałkiem jeszcze siedzącym sobie grzecznie w brzuszku Przesyłam wam 27 tygodniowe wiruski jeszcze na ten i na kolejny rok
bizona, ana167, Polaaa_86, Asia_88, problemik lubią tę wiadomość
-
Milka, dziękujemy za te piękne życzenia
Korzystając z wolniejszej chwili i przede wszystkim z okazji zbliżających się Świąt, również chciałabym życzyć Każdej z osobna, by ten wyjątkowy czas nastroił Was wiarą i wytrwałością w dążeniu do spełnienia najskrytszego marzenia; dał siłę i energię, by nie poddawać się, mimo napotkanych przeciwności oraz wyposażył Was w dodatkowe pokłady miłości, które będziecie mogły przekazać tylko swoim pociechom!
Życzę Wam jak najwięcej cudów i magii, nie tylko na ŚwiętaAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny starcza Wam Lutinusa do wizyty? Pierwsza wizyta jest 25 dnia po transferze. Mam Lutinus 2 opakowania czyli 42 tabletki. 4 zurzylam do dniu transferu. Poznuej 14 to 28 tabletek. Total z dzisiejszym dniem 32 globulki. Zostaje mi 10, czyli na 5 dni..to co ha mam brac przez kolejne? Dr nic mi nie miwila ze mi zabraknie...kazala mi tylko zmiejszyc luteine podjezykowa bo mam wysoki prog. Nie kumam tego..zalecenia dawkowania po transferze, dodatkowo bylam po konsultacji tel z moja dr i mam brac wszystko jak biore tylko skad ja sobie to wezme? Przeciez to jie ma opcji zeby 42 tabketki starczyly do 25 dpt (biorac wg zalecen 2xdziennie)
bizona wrote:Bralam 1 i pol teraz.. wiem ze mi zabraknie jednej tabletki. Eh..nie znam nikogo kto to bierze
bizona lubi tę wiadomość
-
Ja rozumiem ze musze dokupic, nie o to chodzi.. nie rozumiem natomiast postepowania kliniki. Przeciez nikomu nie starczy tego Lutinusa do wizyty..szkoda ze mi tego dr nie powiedziala przez tel ze mam ba wlasna reke ogarnac. Dobra olac..zadzwonię do nich we wtorek.
Inkaa85 lubi tę wiadomość
Ja zawsze spisuję sobie przed wizytą ile czego mi zostało. Dr z reszta tez o to pyta, ostatnio wypisała mi recepty "na zapas". Myślę że każdy zwykły gin Ci receptę na Lutinus wypisze bez problemu.