NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Ile dni po transferze zrobilas test?
Emcia cofnij się 2 strony do tyłu - już Ci odpowiadałyśmy na to pytanie i Ana i ja -
Emcia123 wrote:Ja mam to samo rozum mi mowi ze nic z tego a serce daje iskierke nadzieji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:43
-
hej moje drogie a ja wkońcu się doczekałam . W poniedziałek na południe punkcja. Oby do przodu.
Emcia wstrzymaj się jeszcze i uspokój , już niedługo będziesz się cieszyć!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 19:05
ana167, Asia_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorota1 wrote:hej moje drogie a ja wkońcu się doczekałam . W poniedziałek na południe punkcja. Oby do przodu.
Emcia wstrzymaj się jeszcze i uspokój , już niedługo będziesz się cieszyć!!!!ana167, Xena86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Hej mial ktos delikatne plamienie w 6 dniu po transferze 3 dniowego zarodka? Czy to normalne? Strasznie sie boje.
Kochana uspokuj się to może implantacja zarodeczka mamusio. Ja Ci dobrze wróże i żadko się myle. Wrzuć na luz mamusiu , jeszcze pare dni i mi przyznasz racje , he he
Ja nie mam pojęcia kto mi będzie wykonywał punkcje , wyszłam z tamtąd tak szybko że nie dopytałam, zresztą czy to ważne, Pewnie dr. Lewandowski tym się nie zajmuje więc obojętne mi który lekarz, ważne żeby były zdrowe i okazałe, Dziś w nocy o północy dałam sobie ostatni zastrzyk uwalniający. A teraz czekam byle do jutra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Transfer robi się na lekko wypełnionym pęcherzu
dorota1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam zalecenia w dniu transferu przed wyjcsiem z domu skorzystac z toalety a w klinice juz nie. Dojazd do kliniki mialam okolo godziny. Chodzi o to, że transfer hest pod kontrola usg przez powloki brzuszne i lepiej widac przy wypelnionym pecherzu
dorota1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny