NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Inkaa85 wrote:Ja mam takie dawki jak emka29 i tez cykl sztuczny
-
Inkaa85 wrote:Emka29 podobnie jak u Ciebie zero objawów u mnie całkowite zero, staram się nie denerwować jakoś marnie to wychodzi
-
Dziewczyny głowy do góry!!!!
Cuda się zdarzają, więc wierzmy w to że jesteśmy mamusiami. Musi być dobrze!!!!
Ja też mam chwile załamki ale po chwili przechodzi, głaskam brzusio, mówię do mojego maleństwa i już jest lepiej. Tak to idzie oszaleć naprawde.Choć dość często odczuwam dziwne kłucie wmawiam sobie że tak ma być i już!!!! -
Ja nawet mamie nie mówiłam że mam transfer, bo nie chciałam żeby się nie potrzebnie denerwowała a przy okazji mnie. To będzie niespodzianka dla całej rodziny jak się uda! Mam tylko was i przyjaciółkę , z kim mogę pogadać o tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:42
emka29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was była na wizycie u dr. Starosławskiej- Zajączkowskiej? Mam do niej umówioną pierwszą wizytę na 19 kwietnia.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Ana_83 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was była na wizycie u dr. Starosławskiej- Zajączkowskiej? Mam do niej umówioną pierwszą wizytę na 19 kwietnia.
Ana_83 mnóstwo dziewczyn chodzi do Pani dr proponuję przeczytać forum - można dowiedzieć się wiele ciekawych informacji m.in. opinie o lekarzach -
nick nieaktualnydorota1 wrote:Ja nawet mamie nie mówiłam że mam transfer, bo nie chciałam żeby się nie potrzebnie denerwowała a przy okazji mnie. To będzie niespodzianka dla całej rodziny jak się uda! Mam tylko was i przyjaciółkę , z kim mogę pogadać o tym.
dorota1 lubi tę wiadomość
-
Emcia123 wrote:Nie martw sie ja tez nikomu nic nie mowilam a jutro mam kolejna bhcg przed wizyta i sie znowu zaczynam deberwowac czy przyrost bedzie prawidlowy.
Będzie dobrze , napewno!
Dla mnie najgorsza jest pierwsza beta. Jak ona jest w porządku to już żle nie może być!!!
A więc możesz już być dumną mamusią kochana!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj jest 7 dpt i zero objawów no może poza małym ciągnięcia jajników. Budzę się w nocy i gapie się w sufit.
-
Asia_89 wrote:Ana_83 mnóstwo dziewczyn chodzi do Pani dr proponuję przeczytać forum - można dowiedzieć się wiele ciekawych informacji m.in. opinie o lekarzach
Na szczęście dużo się dowiedziałam o samej procedurze i psychiczne czuję się trochę lepiej. Niestety u mnie jest tak, że im lepsze nastawienie, tym gorsze wyniki.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
emka29 wrote:Dzisiaj jest 7 dpt i zero objawów no może poza małym ciągnięcia jajników. Budzę się w nocy i gapie się w sufit.
Więcej wiary kochana!!!
Ten nie potrzebny stres tylko zagraża maleństwu.
Ja też nie mogę sypiać,a ćmienie brzucha i kłucie jajników czuję cały czas mimo brania nospy, ale może tak ma być.
Każdy ma inne objawy więc nic nie wiadomo. Ja też czekam na plamienie implantacyjne ale może go nie będzie.
GŁOWA DO GÓRY BO TWOJE MALEŃSTWO NA PEWNO SIĘ JUŻ PIĘKNIE ZAGNIEŻDZIŁO W NAJODPOWIEDNIEJSZYM MIEJCU!!!emka29 lubi tę wiadomość
-
Nadzieji dodaje mi to,że sutki mam ciemne i widoczne żyły na piersiach.
dorota1 lubi tę wiadomość
-
Ana_83 wrote:Na przeczytanie ostatnich 50-sięciu stron forum poświęciłam 5 godzin, ale niestety niczego się nie dowiedziałam o pani dr Starosławskiej. Nie mam tyle czasu, aby czytać pozostałe dwieście stron.
Na szczęście dużo się dowiedziałam o samej procedurze i psychiczne czuję się trochę lepiej. Niestety u mnie jest tak, że im lepsze nastawienie, tym gorsze wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:33
-
Ana_83 wrote:Na przeczytanie ostatnich 50-sięciu stron forum poświęciłam 5 godzin, ale niestety niczego się nie dowiedziałam o pani dr Starosławskiej. Nie mam tyle czasu, aby czytać pozostałe dwieście stron.
Na szczęście dużo się dowiedziałam o samej procedurze i psychiczne czuję się trochę lepiej. Niestety u mnie jest tak, że im lepsze nastawienie, tym gorsze wyniki.
Generalnie osoby które leczą się u dr Starosławskiej są bardzo zadowolone, więc myślę że dobrze wybrałaś, ale trzeba pamiętać, że sukces tak naprawdę zależy od wielu wielu czynników. Wszyscy lekarze w Novum to specjaliści, znający się na swojej pracy, ale nawet najlepsi nie doprowadzają zawsze do ciąży. Po prostu trzeba próbować dopóki starcza sił, pieniędzy i nadziei będzie dobrze! -
Ja przeczytałam całe forum i nie uważam że było to bez sensu lub że był to czas stracony. Fakt zajęło mi to trochę czasu, ale jak człowiek jest zdeterminowany to czas nie gra roli ale oczywiście każdy może mieć odmienne zdanie na ten temat