NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia_89 wrote:Generalnie osoby które leczą się u dr Starosławskiej są bardzo zadowolone, więc myślę że dobrze wybrałaś, ale trzeba pamiętać, że sukces tak naprawdę zależy od wielu wielu czynników. Wszyscy lekarze w Novum to specjaliści, znający się na swojej pracy, ale nawet najlepsi nie doprowadzają zawsze do ciąży. Po prostu trzeba próbować dopóki starcza sił, pieniędzy i nadziei będzie dobrze!
IFV to nasza ostatnia szansa i nie chcę jej zmarnować przez rutynę lekarza.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Dużo zależy od tego na ile będziesz mogła być elastyczna przy ustalaniu wizyt. Ja mam do kliniki z pracy 10 minut i wyrozumiałą szefową. od wizyty wstępnej wszystkie wizyty miałam u dr Obuchowskiej. Całą stymulację u niej przeszłam i punkcję. Dopiero jak szykowałam się do crio to była tydzień na urlopie i 2 monitoringi miałam u Dr Dobek (która mi osobiście nie przypadła do gustu), transfer ustalała moja dr, niestety idąc cyklem własnym nie mam wpływu na owulację i transfer miałam u dr Sowińskiej. To była sobota a moja dr cały dzień miała szczelnie wypełniony punkcjami i nie miała możliwości się wyrwać ale walczyła do ostatniej chwili. W rejestracji wiedzieli że gdyby się coś zmieniło to mają mnie przepisać
Ana_83 lubi tę wiadomość
-
Asia_89 wrote:Ja przeczytałam całe forum i nie uważam że było to bez sensu lub że był to czas stracony. Fakt zajęło mi to trochę czasu, ale jak człowiek jest zdeterminowany to czas nie gra roli ale oczywiście każdy może mieć odmienne zdanie na ten temat2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Staroslawska robiła mi transfer, więc ja mogę tylko powiedziec, że to bardzo sympatyczna, miła i ciepła osoba. Problemik trafiła do niej po dr Czerkwinskim.. i juz u niej została. Bardzo sobie ją chwali (wypowiadam się za nią, bo ma przerwę od aktywności forumowych, choć i tak wiem, że podgląda)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 gratuluję. Dorota1 Emka29 czekamy na Wasze i pozostałych Staraczek pozytywne przyrosty bHcg.
Babeczki wykonywałyście badanie drożności jajowodów w Novum? Czy to badanie jest przeprowadzane pod narkozą czy podają "głupiego jasia"?dorota1 lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Emcia123 gratuluję. Dorota1 Emka29 czekamy na Wasze i pozostałych Staraczek pozytywne przyrosty bHcg.
Babeczki wykonywałyście badanie drożności jajowodów w Novum? Czy to badanie jest przeprowadzane pod narkozą czy podają "głupiego jasia"?Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny