NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
dorota1 wrote:Super , nie wytrzymałaś do 11 dpt.
Ja się boję więc chyba się na taki krok nie odważe.
Teraz tylko petwierdzić betką!!
Mam zamiar jutro jechać.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Asia_88 moje dotychczasowe leczenie u gina polegało na usg, cytologii. Sama robiłam badania hormonów, szukałam na forum kiedy i jakie wskaźniki powinno się wykonywać. On nic mi nie zlecal. W ten sposób dowiedziałam się o podwyższonym tsh i prolaktynie. W małym miasteczku gdzie jest 2. lekarzy w tym jeden po wylewie z częściowym paralizem wyboru nie ma. W grudniu poznałam dobrego endokrynologa. On przepisał mi leki po których organizm zareagował i to on polecił nam leczenie w klinice. Stąd te wszystkie pytania. Od dr Zamory podczas pierwszej wizyty dowiedziałam się więcej niż do tej pory od tamtego konowała. Mój M. Nigdy nie robił badania nasienia bo lekarz nie widział takiej potrzeby. Teraz dopiero widzę te wszystkie niedociągnięcia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWizyta troche mnie rozczarowala,poniewa dr Wojewodzki nie chcial mi zrobic usg gdyz jeszcze za wczesnie. Przepisal recepty porozmawialismy o tym jak on to wszystko ewidzi. Kolejna wizyta 3 kwietnia. Dostalam moje zwolnienie ciazowe. ☺ sama nie wiem co o tym myslec nie wiem czy wczesniej nie pojde u siebie do lekarza zobaczyc czy pecherzyk jest w macicy.
-
Inkaa85 wrote:Mówisz że nie wytrzymasz ze mną do soboty ?
-
Emcia123 wrote:Wizyta troche mnie rozczarowala,poniewa dr Wojewodzki nie chcial mi zrobic usg gdyz jeszcze za wczesnie. Przepisal recepty porozmawialismy o tym jak on to wszystko ewidzi. Kolejna wizyta 3 kwietnia. Dostalam moje zwolnienie ciazowe. ☺ sama nie wiem co o tym myslec nie wiem czy wczesniej nie pojde u siebie do lekarza zobaczyc czy pecherzyk jest w macicy.
Ja za pierwszym razem dostałam, bo księgowa kazała mi przynieść. Ja jak byłam przedłużyć zwolnienie to był 19dpt to jeszcze nic nie bylo widać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemka29 wrote:A do zwolnienia dali Ci zaświadczenie o ciąży?
Ja za pierwszym razem dostałam, bo księgowa kazała mi przynieść. Ja jak byłam przedłużyć zwolnienie to był 19dpt to jeszcze nic nie bylo widać. -
Emcia123 wrote:Nie bralam kod na zwolnieniu powinien wystarczyc
-
Emcia123 wrote:Nie bralam kod na zwolnieniu powinien wystarczyc
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:W poprzedniej ciazy nie chcieli zadnego zaswiadczenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny