NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam na wizycie pierwszej 25 dpt był już zarodek 2 mm i biło mu serduszko ale to było wszystko tak malutkie że ktoś z gorszym wzrokiem mógłby na ekranie zobaczyć tylko pęcherzyk. Myślę że nie ma co się wcześniej katowac usg na którym i tak prawie nic nie będzie widać
ana167 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ostatnio dr mówiła mi ze dopiero przy becie powyżej 1000 widać pęcherzyk. Może to będzie dla was jakaś wskazówka
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
nick nieaktualny
-
Ja myślę Emcia że szykuj się na zobaczenie 2 malenstw
-
nick nieaktualnyAsia_89 wrote:Ja myślę Emcia że szykuj się na zobaczenie 2 malenstw
-
nick nieaktualny
-
hej kochane a ja mam dziś dzień załamki, jakoś już tak nic już nie czuje, boję się że się niestety nie udało. Do dzisiejszego poranka czułam coś nw brzuszku a dziś już nic!!!Poza tym cierpie na bezsenność !!
Asia 89 czy cały czas od początku bierzesz magnez?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 07:56
-
dorota1 wrote:hej kochane a ja mam dziś dzień załamki, jakoś już tak nic już nie czuje, boję się że się niestety nie udało. Do dzisiejszego poranka czułam coś nw brzuszku a dziś już nic!!!Poza tym cierpie na bezsenność !!
Asia 89 czy cały czas od początku bierzesz magnez?
Ja brałam po transferze do mniej więcej 25 dnia po, a potem przestałamdorota1 lubi tę wiadomość
-
dorota1 wrote:hej kochane a ja mam dziś dzień załamki, jakoś już tak nic już nie czuje, boję się że się niestety nie udało. Do dzisiejszego poranka czułam coś nw brzuszku a dziś już nic!!!Poza tym cierpie na bezsenność !!
Asia 89 czy cały czas od początku bierzesz magnez?dorota1 lubi tę wiadomość
-
Emcia123 wrote:Kochana czekamy na wynik BHCG to już tylko formalność a potem udanych przyrostów i wzruszeń przy podglądaniu maluszka.
Mam nadzieję, że będziesz miała dwa skarby pod sercem
-
emka29 wrote:Ja też tak myślałam i co chwila oglądałam sobie cycki mój mąż mówił, że w paranoje popadam. Mnie też dopada bezsenność. Dzisiaj już od 2 nie spałam. Głowa do góry. A ktory masz dpt?
Dopiero 7dpt,Jakie te dni w oczekiwaniu są ciężkie. Piersi mnie bolą ale wcale nie są ciemniejsze,
Dzwoniłaś do Novum w 7 dniu?
Dlaczego to życie jest takie ciężkie!!!!
Ty kochana jesteś już krok dalej i masz zalążek nadzieji na wczorajszym teście . A mnie zżera już ta bezmoc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 09:57
-
dorota1 wrote:Dopiero 7dpt,Jakie te dni w oczekiwaniu są ciężkie. Piersi mnie bolą ale wcale nie są ciemniejsze,
Dzwoniłaś do Novum w 7 dniu?
Dlaczego to życie jest takie ciężkie!!!!
Ty kochana jesteś już krok dalej i masz zalążek nadzieji na wczorajszym teście . A mnie zżera już ta bezmoc...
Za pierwszym razem od 5 dpt chyba strasznie mnie ciągnęły jajniki a 7 dpt pamiętam nie mogłam się dotknąć do nich. Szczerze to nawet nie myślałam wtedy o tym , że może się udać. -
nick nieaktualny
-
dorota1 wrote:Tak pisze z tyłu na wypisie, chyba żeby się skonsultować z dr
-
emka29 wrote:Oni nie konsultują pacjentki z lekarzem tylko z położną się rozmawia i ona się pyta czy wszystko ok, i gdzieś tam wpisuje że pacjentka dzwoniła.
-
dorota1 wrote:Ja właśnie jestem po tej rozmowie. Połączono mnie z panią dr. i ona mnie trochę uspokoiła.Czekam dalej z nadzieją na pozytywną betke
Rozmawiałaś z dr Czerkwiani? -
emka29 wrote:To może teraz tak jest.
Rozmawiałaś z dr Czerkwiani?
Niestety nie, ale z bardzo sympatyczną w głosie dr. Langner.
zaczęło mnie znowu kłuć w jajnikach, a zwłaszcza w lewym ale dr. mnie uspokoiła że bym brała nospe i magnez, że to nic złego nie znaczy. I kazała uzbroić się w cierpliwość i czekać jeszcze te 5 dniKaro-Linka lubi tę wiadomość