NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo-Linka wrote:Emka ja tego dnia betę miałam 33,7 nie chcę wróżyć ale może obydwa groszki z Tobą chcą zostać! Trzymam kciuki
A ja bardzo pragnę je gościć u siebie przez 9 miesięcy -
dorota1 wrote:emka gratulacje, to chyba bliżniaki. Czekamy na piękne przyrosty.
Ja mam cały czas kłucie w jajniku , ale jakoś wytrzymam do poniedziałku. Nie będę wcześniej testować bo ja mam jednego maluszka więc beta nie będzie taka wysoka jak u Ciebie.
A jak się czujesz? Czy coś jeszcze pobolewa?
Trzymam kciuki za poniedziałek.
W sobotę mam powtórzyć betę i zrobić progesteron. -
ana167 wrote:Oj ivf uczy nas cierpliwości..
-
Będzie ok Ana. Wystarczy już tego czekania.. Wierzę, że tym razem sie uda. Będę śledzić uważnie Twoje postępy, więc proszę regularnie pisać
Ja 14.04 mam ostatni dzień luteiny (@ wywoływana będzie progesteronem, jak zwykle, gdy nie jestem na pigułach), więc sądzę, że ruszymy z zastrzykami około 23-24 kwietnia. Mówiłaś, że punkcję normalnie w majówkę Ci zrobili? Tak to może wyjść tym razem u mnie. To już 3 procedura, więc możemy zapładniać wszystko, co mi sie uda wyhodowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 15:01
ana167, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Oj czuje ze mamy blizniaki na horyzoncie☺
A tak poza tym to moja teściowa jest z bliźniaczek. -
Jak zadzwoniłam do męża i powiedziałam mu wynik to wyskoczył z pytaniem czy to dobrze .
-
emka29 wrote:Narazie mam takie myśli " chciałbym ale też się trochę boję".
A tak poza tym to moja teściowa jest z bliźniaczek.
Ja mam siostrę bliźniaczkę i jest to jedna z najwspanialszych rzeczy jaka mi się w życiu przytrafiła także ciesz się - bliźniaki są fajneemka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemka29 wrote:Narazie mam takie myśli " chciałbym ale też się trochę boję".
A tak poza tym to moja teściowa jest z bliźniaczek. -
ana167 wrote:Asiu pierwsza punkcje mialam 2 maja.. no to będzie goraca wiosna.. a Problemij kiedy wraca po kolejnego malucha?
ana167 lubi tę wiadomość
-
Emcia123 wrote:Nie ma sie czego bac co ma byc to bedzie ja tez mialam podane 2 zarodki i czekam na usg zadnych objawow nie czuje ze jestem w ciazy. Mialyscie jakies objawy gdy czekalyscie na pierwsze usg☺
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny czy ktoras z was brala w ciazy antybiotyk? Mnie dopadlo zapalenie zeba i w novum mi lekarz powiedzial ze stomatolog powinien przepisac mi duomox i tak zrobil biore od wczoraj i najgorsze ze wiekszej poprawy nie widze a bol robi sie straszny. Po jakim czasie zaczyna dzialac antybiotyk?
-
Emcia, po jednej dawce nie oczekuj poprawy. Niestety, skoro dostałaś antybiotyk na zapalenie to bakterii jest juz bardzo dużo - zanim antybiotyk zadziała minie kilka dni. Ale pocieszające jest to, że z każdą dawką powinno być coraz lepiej, wytrwaj weekend..
-
Mój dzisiejszy wynik bety to 308,1 a progesteron 82,3.
dorota1, Ana_83, Milkowiec, Karola1985, Asia_89, ana167 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny