NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dwie kreski na teście!!! emocje nie do opisanie nie mogłam na test nasikać tak się bałam i ręce się trzęsły, popłakałam się z radości i wszystko zaczęło mnie boleć mam nadzieję że te emocje nie zaszkodzą. Czekam na wynik bety i odrazu zrobiłam progresteron. Nie mogę uwierzyć
Evita, emka29, dorota1, Milkowiec, Ana_83, Asia_88, Asia_89, ana167, Staraczka90 lubią tę wiadomość
-
Inkaa85 wrote:Emka29 wspaniale!!! Coś pięknego! Chyba wielkie emocje co ?
Teraz tylko wysokiej bety życzę -
Dziewczyny witajcie, podbijamy pytanie które zadałam jakiś czas temu- czy możecie coś powiedzieć o dr Lewandowskim? Dorota1,Asia 88 rozumiem że jesteście jego pacjentkami, czy możecie coś więcej napisać jaki on jest i w jakich przypadkach pomaga? Ja jestem przypadkiem beznadziejnym (4 straty) i w środę jadę do niego na konsultacje. Stresuje się trochę.
Gratuluję pozytywów i trzymam kciuki za oczekujące na testowanie i transfery. Miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 12:45
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Inkaa85 wrote:Mam dwie kreski na teście!!! emocje nie do opisanie nie mogłam na test nasikać tak się bałam i ręce się trzęsły, popłakałam się z radości i wszystko zaczęło mnie boleć mam nadzieję że te emocje nie zaszkodzą. Czekam na wynik bety i odrazu zrobiłam progresteron. Nie mogę uwierzyć
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Dzisiaj masz 11 dzien po transferze? Bardzo ladna betka
-
Evita wrote:Dziewczyny witajcie, podbijamy pytanie które zadałam jakiś czas temu- czy możecie coś powiedzieć o dr Lewandow
skim? Dorota1,Asia 88 rozumiem że jesteście jego pacjentami, czy możecie coś więcej napisać jaki on jest i w jakich przypadkach pomaga? Ja jestem przypadkiem beznadziejnym (4 straty) i w środę jadę do niego na konsultacje. Stresuje się trochę.
Gratuluję pozytywów i trzymam kciuki za oczekujące na testowanie i transfery. Miłej soboty
Evita na prawde dobrze trafiłaś. Dr.Lewandowski jest najlepszym lekarzem. Ja też jestem po 4 stratach.
Fakt doktor jest bardzo bezpośredni i nie owija w bawełne.Ale wierze że wam też pomoże.Ja czekam na poniedziałek na testowanieEvita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemka29 wrote:Tak dziś 11ďpt. A jak byłaś na wizycie po recepty i przedłużenie zwolnienia to miałaś wizytę receptową czy jakaś inną Ci wpisami na tej kartce?
anouk11 lubi tę wiadomość
-
Evita wrote:Dziewczyny witajcie, podbijamy pytanie które zadałam jakiś czas temu- czy możecie coś powiedzieć o dr Lewandowskim? Dorota1,Asia 88 rozumiem że jesteście jego pacjentkami, czy możecie coś więcej napisać jaki on jest i w jakich przypadkach pomaga? Ja jestem przypadkiem beznadziejnym (4 straty) i w środę jadę do niego na konsultacje. Stresuje się trochę.
Gratuluję pozytywów i trzymam kciuki za oczekujące na testowanie i transfery. Miłej sobotyEvita lubi tę wiadomość
-
Ale super passa trwa na naszym Novumowym forum niech trwa!
Ana_83, emka29 lubią tę wiadomość
-
Inkaa85 wrote:Beta w 11 dpt to 91.7 !!! Nie za mało?
Inka ja w 11 dpt miałam 73 także to wcale nie za mało gratulacje! -
To jest bardzo dobra beta ja tego dnia miałam 75
Kciukam za przyrosty! Bardzo się cieszę razem z wami -
Inkaa85 wrote:Beta w 11 dpt to 91.7 !!! Nie za mało?
-
Emcia123 wrote:N kaetce mialam wpisane wizyta ciazowa ale moj lekarz przekreslil i napisal ze wyzyta hormonalna i zamiast 225zl zaplacilam 68☺
-
Asia_89 wrote:Ale super passa trwa na naszym Novumowym forum niech trwa!
-
nick nieaktualny