NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Inkaa85 wrote:Emka29 też bierzesz zwolnienie ?
-
Emcia123 wrote:Ja liczylam ze majac bhcg powyzej 1000 zrobi mi usg ale on nie chcial.
-
Inkaa85 wrote:Wtedy straciłaś jajowód?
-
Emcia123 wrote:Ja liczylam ze majac bhcg powyzej 1000 zrobi mi usg ale on nie chcial.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 16:15
-
emka29 wrote:Tak jak poszłam na to pierwsze usg to wtedy to wyszło. W prawym jajowodzie był pecherzyk 1,5 cm. A tego samego dnia trafiła też dziewczyna z Novum też ciąża pozamaciczna i też z prawej strony.
-
Emka ja byłam taka głodna ale u mnie zaczęło się od 35 dpt. I właściwie mam do tej pory. Byłam głodna cały czas jak nie zjadłam to strasznie bolała mnie głowa. Niestety nie wszystko moglam zjeść bo po niektórych potrawach miałam okropny słodko gorzki smak w buzi. Mam tak do tej pory. Jem głównie zupy po trochu co 2 godziny. Wędliny w ogóle mi nie wchodzą wręcz smierdza okrutnie. Ale zaraz zaczynam 2 trymestr i mam nadzieję że mój jadłospis się rozszerzy
dorota1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemka29 wrote:Mam pytanie czy Ty też tak masz, że co 2-3 godziny musisz coś zjeść? Bo ja tak mam, że jak nie zjem czegoś zanim położę się do łóżka to budzę się w nocy i strasznie mi burczy w brzuchu.
-
Emcia123 wrote:Ja tez bym jadla na okraglo,od wczoraj mam problem z zebem i jedzenie jakos mi nie idzie a spie jak sie tylko poloze ☺
-
Karo-Linka wrote:Emka ja byłam taka głodna ale u mnie zaczęło się od 35 dpt. I właściwie mam do tej pory. Byłam głodna cały czas jak nie zjadłam to strasznie bolała mnie głowa. Niestety nie wszystko moglam zjeść bo po niektórych potrawach miałam okropny słodko gorzki smak w buzi. Mam tak do tej pory. Jem głównie zupy po trochu co 2 godziny. Wędliny w ogóle mi nie wchodzą wręcz smierdza okrutnie. Ale zaraz zaczynam 2 trymestr i mam nadzieję że mój jadłospis się rozszerzy
-
Inkaa85 wrote:Emma29 powtarzasz dzisiaj jeszcze betę?
Dorota bardzo mi przykro:( -
nick nieaktualny
-
dorota1 wrote:Niestety nie udało się . Czar prysł!!!
Wynik mojej bety to 1.
Świat się mi dzisiaj zawalił!!!!..........
Bardzo mi przykro