NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
emka29 wrote:O 15 mam zadzwonić na konsultacje do dr Czerkwinskiego to się zapytam co i jak i muszę się zapisać na wizytę na piątek bo leki mi się kończą.
Dorota bardzo mi przykro:( -
Inkaa85 wrote:Ja mam wynik drugiej bety 180
Czyli
11 dpt beta 92
13 dpt beta 180 -
cześć dziewczyny, już kiedys tu pisałam.
gratuluję wszystkim którym się udało. niech moc będzie z wami
przeczytałam cały wątek os początku, trochę mi to zajęło, nie próżnowalyscie
jutro mam wizytę wstępną u dr Langner. leczymy się u dr Wolskiego, nareszcie mamy zielone światło żeby coś zacząć konkretnego..
Dorota bardzo mi przykro
zbieraj siły i walcz dalej!
Asia_89 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
cześć dziewczyny, już kiedys tu pisałam.
gratuluję wszystkim którym się udało. niech moc będzie z wami
przeczytałam cały wątek os początku, trochę mi to zajęło, nie próżnowalyscie
jutro mam wizytę wstępną u dr Langner. leczymy się u dr Wolskiego, nareszcie mamy zielone światło żeby coś zacząć konkretnego..
Dorota bardzo mi przykro
zbieraj siły i walcz dalej!
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Inkaa85 wrote:Ja mam wynik drugiej bety 180
Czyli
11 dpt beta 92
13 dpt beta 180
Piękny przyrost, życzę wam powodzenia.
Ja na jakiś czas się wyłańczam, mąż dziś wyjechał za granicę i nie mam nawet oparcia wtych ciężkich chwilach, ja też niedługo jadę do niego ale po powrocie jadę po moje mrożaki. Może wkońcu się kiedyś doczekam i cud się stanie. Nie poddam się tak łatwo. To był mój pierwszy transfer więc pocieszam się że nie wszystkim za pierwszym razem się powiodło. Mrożaczki też mogą przetrwać. Jest mi ciężko ale WYTRWAM. Choć dziś przeszła mnie myśl :po co ja wogóle żyje.Ana_83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny którym się udało w sensie mają dodatnią betę a miały transfer na cyklu sztucznym u biorą estofem lub progynove czy lekarz po dodatnie becie kazał wam zmniejszyć dawkę? Bo ja biorę 3x1 i jeszcze cleaxen i acard do którego dnia się bierze coś wiecie ?
-
dorota1 wrote:Piękny przyrost, życzę wam powodzenia.
Ja na jakiś czas się wyłańczam, mąż dziś wyjechał za granicę i nie mam nawet oparcia wtych ciężkich chwilach, ja też niedługo jadę do niego ale po powrocie jadę po moje mrożaki. Może wkońcu się kiedyś doczekam i cud się stanie. Nie poddam się tak łatwo. To był mój pierwszy transfer więc pocieszam się że nie wszystkim za pierwszym razem się powiodło. Mrożaczki też mogą przetrwać. Jest mi ciężko ale WYTRWAM. Choć dziś przeszła mnie myśl :po co ja wogóle żyje.
Odpocznij od tematu, wycisz się a potem wracaj z nowymi siłami.dorota1 lubi tę wiadomość
2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Inkaa85 wrote:Dziewczyny którym się udało w sensie mają dodatnią betę a miały transfer na cyklu sztucznym u biorą estofem lub progynove czy lekarz po dodatnie becie kazał wam zmniejszyć dawkę? Bo ja biorę 3x1 i jeszcze cleaxen i acard do którego dnia się bierze coś wiecie ?
-
Inka mi dzisiaj dr powiedział że wszystkie proszki jakie brałam mam brać oprócz encortonu mam jeszcze dwa dni brać po pół. Najlepiej będzie jak zadzwonisz na konsultacje telefoniczną do swojego lekarza. -
Ana_83 wrote:Chyba każda z nas ma czasem takie myśli. Ja po kilku miesiącach nieudanych prób nie wyobrażałam sobie, że będę mogła znieść więcej. Po prostu czułam, że kolejny miesiąc mnie załamie. Teraz mija drugi rok, ale wiem, że trzeba próbować.
Odpocznij od tematu, wycisz się a potem wracaj z nowymi siłami.
Mam jeszcze 5 mrożaków więc mam o co walczyć. Ale szczerze mówiąc nie wiem jak długo dam radę. W lipccu zamierzam startować z crio. Choć się boję że świeżak jest lepszy ale wielu osobom udało się właśnie z crio.
A Ty podchodzisz dalej..... Trzymam kciuki za nasze ciężkie przypadki -
DZiewczyny jakie badania będe musiała powtórzyć do crio? Bo dopiero zamierzam podchodzić w lipcu , bo narazie jadę za granicę do męża.
Inkaa85 i Emka29 wy też chyba mieliście crio? Czyli może nie jestem taka stracona? Ciekawe ile razy mnie czeka takie przykre doświadczenie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 16:09
-
dorota1 wrote:DZiewczyny jakie badania będe musiała powtórzyć do crio? Bo dopiero zamierzam podchodzić w lipcu , bo narazie jadę za granicę do męża.
HIV-1/HIV-2
antyHBc total
Badania z ostatniego miesiąca:
• Posiew z pochwy
• Posiew z kanału szyjki macicy.
dorota1 lubi tę wiadomość
-
Hej!!
Tydzień temu byliśmy na pierwszej wizycie w klinice. Zdecydowaliśmy się na leczenie. Zrobiłam wszystkie wyniki poza bHcg, spieszyłam się przed przyjściem @. W piątek okazało się że noszę w sobie mały Groszek. Po 2 latach starań!!! Dziewczyny, każdej z osobna życzę tego szczęścia. Musimy wierzyć, zawsze się uda. Życzę powodzenia!!dorota1, Karo-Linka, GOSIEK90, magda_31, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
Inka ja nie brałam clexan ani acardu ale długość jego brania jest bardzo indywidualna. Wiele dziewczyn bierze cała ciążę więc bierz spokojnie do wizyty i wtedy lekarz powie co dalej