NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
dorota1 wrote:Niestety nie, ale z bardzo sympatyczną w głosie dr. Langner.
zaczęło mnie znowu kłuć w jajnikach, a zwłaszcza w lewym ale dr. mnie uspokoiła że bym brała nospe i magnez, że to nic złego nie znaczy. I kazała uzbroić się w cierpliwość i czekać jeszcze te 5 dni
Jak do tej pory pisałam, że objawów u mnie prawie wcale to dzisiaj rano tak mnie ciągnęły jajniki jakby mi ktoś w środku linę przeciągał.
Inka a jak tam u Ciebie poszłaś do pracy?
Trzymam kciuki za testy i ładne bety . -
dziewczyny która teraz po kolei betuje? Emka Ty miałaś dziś iść na betę chyba?
trzymam kciuki! -
Karo-Linka wrote:dziewczyny która teraz po kolei betuje? Emka Ty miałaś dziś iść na betę chyba?
trzymam kciuki!
A jak Ty się w ogóle czujesz? -
emka29 wrote:To kłucie to może być dobry znak.
Jak do tej pory pisałam, że objawów u mnie prawie wcale to dzisiaj rano tak mnie ciągnęły jajniki jakby mi ktoś w środku linę przeciągał.
Inka a jak tam u Ciebie poszłaś do pracy?
Trzymam kciuki za testy i ładne bety . -
ma_pi wrote:Poszukuję pacjentek dr Lewandowskiego i pytam
Czy dr daje L4 na czas stymulacji, a nie dopiero po punkcji???? Nie potrzebuję nawet na całą stymulację, tylko od wizyty, gdy jest pierwszy podgląd, tj 5-6 dzień stymulacji. -
dorota1 wrote:Jak poprosisz o zwolnienie to dostaniesz, mi dr. Lewandowski wypisał po pierwszym podglądnięciu
Edit: O tym telefonie w 7dc też pierwsze słyszę. Nie było mnie tylko 3 miesiące, nie lataWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 17:30
-
Dorota, a argumentowałaś jakoś dodatkowo potrzebę L4 np bólami, złym samopoczuciem, czy tylko poprosiłaś.
A bólami, to cóż, jeśli przechodzą po nospie to dobrze i nie ma się co przejmować. Wiem, łatwo się pisze.
Bardziej trzeba uważać na ból za obojczykami, nudności, wymioty, problemy z oddychaniem, czy bardzo silne bóle głowy, bardzo powiększony brzuch.dorota1 lubi tę wiadomość
-
Ja po prostu spytałam dr. Lewandowskiego podczas wizyty startowej czy mogę dostać L4 bo nie mam lekkiej pracy, i dr sam powiedział że na kolejnej wizycie mi da i tylko mu potem przypomniałam.
Ból po nospie na szczęście przechodzi. Czytałam że to mogą być wiązadła , bo tak mnie ciągnęło do pachwiny.
No i jeszcze mam ból w okolicy lędzwiowej ale tym się nie martwie bo to może być normą według mojej dr -
ana167 wrote:Dorota mam nadzieję ze to tylko więzadła.. A ja już nie mogę się doczekać wizyty i jakiegos działania.. To czekanie mnie dobija..musze zabrać moje dzieciaki z lodu..
Mi pozostaje się tylko modlić że taka moja natura i węzadełka się naciągają. Co mi zostało. -
Ja dziś byłam na USG w 35 dniu po transferze i maluch ma 11 mm odetchnęlam z ulgą bo ostatnio byłam przeziębiona ale na szczęście wszystko jest ok trzymam za Was wszystkie kciuki! niech bety rosną i serduszka biją ściskam!
Milkowiec, ana167, GOSIEK90, dorota1, emka29, Karo-Linka, Ana_83, Karola1985, bizona, magda_31, Evita lubią tę wiadomość
-
Asia_89 wrote:Ja dziś byłam na USG w 35 dniu po transferze i maluch ma 11 mm odetchnęlam z ulgą bo ostatnio byłam przeziębiona ale na szczęście wszystko jest ok trzymam za Was wszystkie kciuki! niech bety rosną i serduszka biją ściskam!
Asia_89 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy. Hiperprolaktynemia. Czynnik męski. -
właśnie odebrałam wynik 142,7 9dpt
Asia_89, ma_pi, Karo-Linka, dorota1, Ana_83, Jogaa, Karola1985, Milkowiec, Ania_84, ana167, bizona, magda_31, GOSIEK90, Evita lubią tę wiadomość
-
Karo-Linka wrote:Wspaniale!
Karola1985, Asia_89 lubią tę wiadomość
-
Emka ja tego dnia betę miałam 33,7 nie chcę wróżyć ale może obydwa groszki z Tobą chcą zostać! Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
emka gratulacje, to chyba bliżniaki. Czekamy na piękne przyrosty.
Ja mam cały czas kłucie w jajniku , ale jakoś wytrzymam do poniedziałku. Nie będę wcześniej testować bo ja mam jednego maluszka więc beta nie będzie taka wysoka jak u Ciebie.
A jak się czujesz? Czy coś jeszcze pobolewa?