NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Tez tak mialam u mnie to sine usta daly mi do myslenia. Czas niestety po transferze strasznie sie ciagnie i kazda z nas odlicza dni do badania bhcg
Dla mnie to dopiero 2 dzień po transferze a już czuję jakby minął conajmniej tydzień. Ale przecież wartoemka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Warto warto pierwszy tydzien jakos zleci ale drugi jest ciezki. To ile dni po transferze masz zrobic bhcg?
-
nick nieaktualny
-
Inkaa85 wrote:W przyszłą sobotę wypada mi 11 dpt więc albo w sobotę albo max w pon, mi się nie spieszy
A tak w ogóle to chyba dzisiaj mam kryzys, że się nie udało bo czuję tylko kłucie w prawym jajniku a tak to żadnych innych objawów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za pierwszym razem odstawiłam tak jak było napisane na karcie wypisowej. Ja mam cykl szcztuczny i jak mi się uda to muszę przyjmować do 70 dnia po transferze.
Nie wiem czy to jakiś znak ale już mnie zaczynają ciągnąć cycki. Nawet biustonosz mi przeszkadza, nawet mój mąż się śmieje, że mam takie " balony " że niemieszcza mu się w dłoniach. Wiem nie ma co się ekscytowac bo to pewnie po luteinie. -
nick nieaktualny
-
Ja jak miałam mieć pierwsze usg to obudziłam się z takim bólem po prawej stronie że nie mogłam usiąść ale po nospie mi przeszło i jak czekałam już przed gabinetem to czułam że coś jest nie tak. I okazało się że ciąża pozamaciczna w prawym jajowodzie. W maju usuneli mi prawy a w grudniu lewy bo był wodniak. Tak więc IVF to moja jedyna nadzieja aby mieć dziecko.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny - nie dam rady przebić się przez cały wątek od początku, utknęłam gdzieś na 50 stronie. Chciałam Was zapytać o Wasze doświadczenia z dr Lewandowskim. Wybieram się do niego na konsultację i zastanawiam się, czy robić sobie jakieś nadzieje. Jestem przypadkiem totalnie beznadziejnym i szukam lekarza, który znajdzie na mnie jakiś pomysł. O Lewandowskim słyszałam dużo dobrego więc pomyślałam, że warto się skonsultować. Czy któraś z Was miała z nim styczność, komuś coś pomógł?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 11:51
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Cześć kobietki. Wizytę startowa będziemy mieli koło 20kwietnia. Moje pytanie, co się dzieje po takiej wizycie. Mamy wykupione noclegi w Zakopanem na majówkę . Zastanawiam się czy nie zrezygnować z wyjazdu. Od kiedy bierze się zastrzyki? Dziękuję za odpowiedź miłej niedzieli!Niedoczynność tarczycy. Hiperprolaktynemia. Czynnik męski.
-
nick nieaktualnyGOSIEK90 wrote:Cześć kobietki. Wizytę startowa będziemy mieli koło 20kwietnia. Moje pytanie, co się dzieje po takiej wizycie. Mamy wykupione noclegi w Zakopanem na majówkę . Zastanawiam się czy nie zrezygnować z wyjazdu. Od kiedy bierze się zastrzyki? Dziękuję za odpowiedź miłej niedzieli!
-
GOSIEK90 wrote:Cześć kobietki. Wizytę startowa będziemy mieli koło 20kwietnia. Moje pytanie, co się dzieje po takiej wizycie. Mamy wykupione noclegi w Zakopanem na majówkę . Zastanawiam się czy nie zrezygnować z wyjazdu. Od kiedy bierze się zastrzyki? Dziękuję za odpowiedź miłej niedzieli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 12:34