NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Mamuśki, te przyszłe, zafasolkowane i obecne. Po 2 latach starań, leczeniu u ginekologa i endokrynologa zdecydowaliśmy się z Mężem na wizytę w klinice Novum. W poniedziałek jedziemy po raz pierwszy do dr Zamory. Znacie może Pana doktora? Jak wygląda pierwsza wizyta? Mój M. Jak do tej pory nie robił żadnych badań.
GOSIEK90 lubi tę wiadomość
-
Staraczka90 wrote:A powiedzcie mi jakis jest koszt mniej więcej całej procedury in vitro w Novum. Jest na stronie cennik, ale nie wiem co należy jeszcze do tej kwoty doliczyć Dopiero zaczynam się interesować tym tematem, bo wcześniej miałam nadzieję, że jednak uda nam się naturalnie...
-
Wachciowa wrote:Cześć Mamuśki, te przyszłe, zafasolkowane i obecne. Po 2 latach starań, leczeniu u ginekologa i endokrynologa zdecydowaliśmy się z Mężem na wizytę w klinice Novum. W poniedziałek jedziemy po raz pierwszy do dr Zamory. Znacie może Pana doktora? Jak wygląda pierwsza wizyta? Mój M. Jak do tej pory nie robił żadnych badań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 18:45
Wachciowa lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy. Hiperprolaktynemia. Czynnik męski. -
Milkowiec to ile Ty masz wzrostu skoro kaza ci schudnac z 76 kg??to nie jest jakos strasznie duzo chyba ze jestes b niska.ja przy 163 cm wazylam przed ivf dokladnie kg mniej i nikt nie kazal mi chudnac chociaz moje bmi to ok.28 wiec nadwaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 18:41
-
nick nieaktualnyMilkowiec wrote:To u mnie startowa waga jest 76 kg
Ile ci zajęło zbicie tych kg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 18:51
-
nick nieaktualnyStaraczka90 wrote:A powiedzcie mi jakis jest koszt mniej więcej całej procedury in vitro w Novum. Jest na stronie cennik, ale nie wiem co należy jeszcze do tej kwoty doliczyć Dopiero zaczynam się interesować tym tematem, bo wcześniej miałam nadzieję, że jednak uda nam się naturalnie...
-
Emma 32 wrote:Milkowiec to ile Ty masz wzrostu skoro kaza ci schudnac z 76 kg??to nie jest jakos strasznie duzo chyba ze jestes b niska.ja przy 163 cm wazylam przed ivf dokladnie kg mniej i nikt nie kazal mi chudnac chociaz moje bmi to ok.28 wiec nadwaga
Sam szef kazał 10-15kg zrzucić aby dojść do BMI ok 25 chociaż.
Nienawidzę takich sytuacji gdy ktoś decyduje za mnie ile mam ważyć -
Dziewczyny dzisiaj zaczynają ciągnąć mnie jajniki już wzięłam nospę forte i tak się zastanawiam czy mogę jeszcze wziąć jeszcze?
-
"bynajmniej ‚wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.
Z miłością bynajmniej się nie taił.
przynajmniej ‚partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś, np. Wypij przynajmniej mleko., lub komunikująca, że ilość lub miara czegoś jest nie mniejsza od wymienionej i że może być większa, np. Wyjechała przynajmniej na rok."
Sorry, to nie złośliwości - tak mam, że poprawiam błędy językowe
lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorota1 wrote:A ja dziś całą noc nie spałam, tak mnie plecy bolały. Chyba dlatego że za dużo leże. Odkąd przyjechałam z maleństwem tylko leże i leże, wstaje tylko do łazienki
-
Emcia123 wrote:To Ci wspolczuje ja nie mialam objawow zadnych pierwsze 2 dni po transferze troche odpoczywalam a potem juz oszczedzajacy tryb ale na zasadzie nie dzwigam nie sprzatam nie chodze czesto po schodach. A pozostale czynnosci wykonuje normalnie.
dorota1 lubi tę wiadomość