NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Emka29 gdzie mialas umiejscowiona ta ciaze pozamaciczna?
-
dorota1 wrote:Jak uda się go zrobić mimo bolącego jajnika będe w siódmym niebie
dorota1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana167 wrote:Emcia betę mialas ladna wiec pewnie rośnie.. Wiem ze nerwy sa straszne..napisz jak będziesz miała wynik..
-
nick nieaktualny
-
Emcia brawo !!!
A ja jestem znów pełna nadzieji, mam swoje maleństwo ze sobą, oby zostało już na zawsze.
Przed transferem miałam usg ale pani doktor stwierdziła że nic takiego niepokojącego niewidzi, że pobolą po punkcji i po stymulacji i przestaną,
Dostałam 8 komórkowy piękny zarodeczek.Karo-Linka, Inkaa85, emka29, ana167, Asia_89, Emcia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorota1 wrote:Emcia brawo !!!
A ja jestem znów pełna nadzieji, mam swoje maleństwo ze sobą, oby zostało już na zawsze.
Przed transferem miałam usg ale pani doktor stwierdziła że nic takiego niepokojącego niewidzi, że pobolą po punkcji i po stymulacji i przestaną,
Dostałam 8 komórkowy piękny zarodeczek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Moja bhcg 10 dni po transferze wynosi 203
-
Ja nie wystartuje zbyt szybko bo lekarz kazał 10-15 kg zrzucić inaczej nie chce stymulować. Przy moim rozhulanym pco i tarczycy to średnio wykonalne. Miała któraś z was podobnie i udalo się tyle zrzucić i wystartować? Podlamalam się tym, szczególnie że znam dziewczyny tęższe, ważące 100 kg i mające 3 dzieci.
-
nick nieaktualnyMilkowiec wrote:Ja nie wystartuje zbyt szybko bo lekarz kazał 10-15 kg zrzucić inaczej nie chce stymulować. Przy moim rozhulanym pco i tarczycy to średnio wykonalne. Miała któraś z was podobnie i udalo się tyle zrzucić i wystartować? Podlamalam się tym, szczególnie że znam dziewczyny tęższe, ważące 100 kg i mające 3 dzieci.
Milkowiec lubi tę wiadomość
-
kajaM wrote:Hej dziewczyny mam wizytę kwalifikacji do i.V u dr.Lewickiej jaka ona jest jestem na początku tej drogi i bardzo się boję
Nie znam osobiście dr., ja też bałam się wyboru lekarza, a potem tak się stało że przeszłam przez pięciu. W Novum są dobrzy eksperci. Napewno Cię dobrze poprowadzą.