NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny cały czas trzymam kciuki za was wszystkie które walcza o swój mały cud.
Ana167 co tam u ciebie?
Problemik a ty jak tam?
Powodzeniaproblemik, Ana_83, ana167 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja też dziś mam wizytę ale później - 12:30. Trasnfer...
Zobaczymy co dalej, a tymczasem:
- wchłonięcia torbieli
- dobrego przygotowania endo
- dobrego wzrostu pęcherzyków!
Co do zgód - oprócz zgody męża na transfer może być jeszcze potrzebna zgoda na mrożenie zarodków,
o ile jest kogo mrozić....
Ja zobaczę dzisiaj czy z trzech zarodków po punkcji przeżyły wszystkie czy nie.udanego dnia!Asia_88, Ana_83, ana167 lubią tę wiadomość
ICSI - maj 2017
4 zarodki
Transfer jednego 7komórkowego 05.2017 -
2 podejście - krio lipiec 2017 - zarodek degeneruje -
Inkaa85 wrote:Emma_32 zarodki były zamrożone razem ? Pamiętasz jakiej klasy były?
Inkaa tak razem w porcji bo ten drugi byl baardzo slabiutki klasa C.Od poczatku zle rokowal i b.wolno sie rozwijal ale przezyl rozmrozenie☺Ten lepszy to kl B ale moim zdaniem, sadzac po zdjeciu tez mial duzo fragmentacji
A co u Ciebie??jak samopoczycie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 08:17
-
Emma_Ben wrote:Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja też dziś mam wizytę ale później - 12:30. Trasnfer...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 08:23
Ana_83, Emma_Ben lubią tę wiadomość
-
U mnie tez dobrze Torbieli nie ma, leki już w lodowce, zaczynamy!!!!
ana167, Karola1985, Xena86, Ana_83, problemik, Asia_89, Karo-Linka, magda_31, Emma_Ben lubią tę wiadomość
-
Pięknie gratulacje dziewczyny, oby cały czas można było czytać tak pozytywne wieści. Jest przecudna pogoda to i nastawienie jest inne. CHce się żyć.
Ja już mam część wyników do inseminacji, myślicie że można podesłać wyniki do kliniki w celu interpretacji czy wszystko ok? Ja jestem spod Wrocławia. Mogę iść do ogólnego, ale jednak wolałabym żeby widzieli wszystko w klinice. Jeden wynik męża już mnie niepokoi, bo ma wynik dodatni anty HBc total. -
sosenka wrote:Pięknie gratulacje dziewczyny, oby cały czas można było czytać tak pozytywne wieści. Jest przecudna pogoda to i nastawienie jest inne. CHce się żyć.
Ja już mam część wyników do inseminacji, myślicie że można podesłać wyniki do kliniki w celu interpretacji czy wszystko ok? Ja jestem spod Wrocławia. Mogę iść do ogólnego, ale jednak wolałabym żeby widzieli wszystko w klinice. Jeden wynik męża już mnie niepokoi, bo ma wynik dodatni anty HBc total.
Ja tak miałam, tylko że moim prowadzącym jest dr Lewandowski, a on to jakoś inaczej wszystko załatwia.
No więc, gdy zadzwoniłam, to zapisali mnie od razu na konsultację telefoniczna w ten sam dzień, a wynik przesłałam od razu mailem, który mi podali.sosenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emma 32 wrote:Inkaa tak razem w porcji bo ten drugi byl baardzo slabiutki klasa C.Od poczatku zle rokowal i b.wolno sie rozwijal ale przezyl rozmrozenie☺Ten lepszy to kl B ale moim zdaniem, sadzac po zdjeciu tez mial duzo fragmentacji
A co u Ciebie??jak samopoczycie??
My póki co musimy no i chcemy odczekać i we wrześniu mamy nadzieję wrócić po kolejne mrozaczki do tej pory porobić jeszcze jakieś badania z każdej strony i chyba zahaczę genetyka -
Ana167, gratuluję serduszka!
Asia88 - super że nie ma torbieli! No to teraz dajesz czadu na stymulacji!
U mnie niespodzianka na transferze - szliśmy po 1 swiezaka i do zamrożenia 2.
Aliści się okazało ze ta czwarta komórka z punkcji co się niby nie zapłodniła to się zapłodniła.
Czekały na nas 4 przepiękne 7komorkowe embriony.
No i po transferze, po mrożeniu, wzięłam nospe bo oczywiście zaraz się objawów skurczy doszukuje...
I pozostaje czekać.... jeszcze 12 dni.Ana_83, Asia_88, Karo-Linka lubią tę wiadomość
ICSI - maj 2017
4 zarodki
Transfer jednego 7komórkowego 05.2017 -
2 podejście - krio lipiec 2017 - zarodek degeneruje -
Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was orientuje się czy jeżeli procedura została zakończona na punkcji, czyli nie doszło do transferu to płacę za całą procedurę? Będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam!Niedoczynność tarczycy. Hiperprolaktynemia. Czynnik męski.
-
Pewnie zwracają. My opłaciliśmy mrożenie zarodków i jak się okazało, że nie ma co mrozić to zrobili przelew na to konto, z którego płaciliśmy (po nr karty).
-
Ja już po wizycie. Estradiol w 6dc mam 3000. Taka byłam zestresowana, że nie wiem ile mam pęcherzyków. Mój mąż słyszał co innego i ja co innego.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka