NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia kciuki!!!
Dziewczynki beta jest w miarę ok jak na 12DPT (dwóch 2 dniowych zarodków)? Co myślicie?
ale chyba nie ma znaczenia tak bardzo jej wysokość tylko przyrost tak?Asia_88 lubi tę wiadomość
Endometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
Serduszko puka
Jest dobrze
Kabełka, Karola1985, Karo-Linka, Xena86, KateB, ana167, Mysia_, Milkowiec, pi84, niezapominajka2017, magda_31, ma_pi, Anja...*, dorota1 lubią tę wiadomość
-
Xena86 wrote:Asia super, najwazniejsze ze serduszko bije i Maluszek rosnie. Kiedy teraz kolejna wizyta? Zostajesz w Novum?
Zostaję u mojej dr, ale nie w novum. Nigdy nie lubiłam patrzeć na ciężarne kobiety w takim miejscu, nie będę hipokrytką... Kolejna wizyta 13.11, mąż sie upiera, że do końca 12 tygodnia chce chodzić co tydzieńpi84 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Rośnie, dziś ma 5,6mm
Zostaję u mojej dr, ale nie w novum. Nigdy nie lubiłam patrzeć na ciężarne kobiety w takim miejscu, nie będę hipokrytką... Kolejna wizyta 13.11, mąż sie upiera, że do końca 12 tygodnia chce chodzić co tydzień, zeby nie denerwowac innych...Asiu to wizyta tuz przed moim rozwiazaniem
.
A jak sie ogolnie czujesz? Jakies typowo ciazowe objawy masz?Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Ana167 oj tak juz na wylocie, czuje ze moge nie dotrwac do terminu, bo juz mam skurcze i mloda chyba tez pcha sie na swiat... U Ciebie tez juz coraz blizej? Te ostatnie tyg uciekaja jak szalone? Imie juz wybrane, bo z tego co pamietam to nie mogliscie sie zdecydowac...
-
ana167 wrote:Wybrane,Aleksandra.. byl problem bo mi sie wszytko nie podobalo..moj sie smial ze gdyby nie on,to urząd stanu cywilnego musialby nadac imie..
Faktycznie uciekaja tygodnie szybciej niz na początku.., albo jak to moj maz mowi "damy tak jak polozna bedzie miala na imie"
ana167 lubi tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Asiu fajnie, że masz możliwość prowadzić ciążę u naszej dr, sama chętnie bym do niej chodziła, fajna babka
.
Xena, to Ty już niedługo będziesz tulić maleństwo, super!! -
Xena86 wrote:U nas nadal brak imienia, wiec moze trzeba bedzie skorzystac z propozycji usc
, albo jak to moj maz mowi "damy tak jak polozna bedzie miala na imie"
Hehe, uśmiałam się z tekstu Twojego mężaod razu zaczęła mi działać wyobraźnia i tak np. przychodzi położna i przedstawia się Kunegunda
.
Xena86 lubi tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Hehe, uśmiałam się z tekstu Twojego męża
od razu zaczęła mi działać wyobraźnia i tak np. przychodzi położna i przedstawia się Kunegunda
.
Patronka ubogichKabełka, Asia_88, Xena86 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Asia wizyty na bogato..
Ja w Novum bylam do 12 tc... Jeszcze nic nie bylo widac..
W sumie dobrze wyjsc wreszcie z Novum...Poza tym wizyta ciążowa kosztowała 225zl
A prywatna stówkę.
-
Xena86 wrote:A teraz, ktory tydzien masz? Ja tez prowadzilam ciaze poza Novum u dr w prywatnym gabinecie
, zeby nie denerwowac innych...Asiu to wizyta tuz przed moim rozwiazaniem
.
A jak sie ogolnie czujesz? Jakies typowo ciazowe objawy masz?
Powodzenia kochana, wielki dzień tuz tuz, będę czekać na te cudowne informacje od Ciebie:*Xena86 lubi tę wiadomość