NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia kciuki!!!
Dziewczynki beta jest w miarę ok jak na 12DPT (dwóch 2 dniowych zarodków)? Co myślicie?
ale chyba nie ma znaczenia tak bardzo jej wysokość tylko przyrost tak?Asia_88 lubi tę wiadomość
Endometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
Serduszko puka Jest dobrze
Kabełka, Karola1985, Karo-Linka, Xena86, KateB, ana167, Mysia_, Milkowiec, pi84, niezapominajka2017, magda_31, ma_pi, Anja...*, dorota1 lubią tę wiadomość
-
Xena86 wrote:Asia super, najwazniejsze ze serduszko bije i Maluszek rosnie. Kiedy teraz kolejna wizyta? Zostajesz w Novum?
Zostaję u mojej dr, ale nie w novum. Nigdy nie lubiłam patrzeć na ciężarne kobiety w takim miejscu, nie będę hipokrytką... Kolejna wizyta 13.11, mąż sie upiera, że do końca 12 tygodnia chce chodzić co tydzieńpi84 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Rośnie, dziś ma 5,6mm
Zostaję u mojej dr, ale nie w novum. Nigdy nie lubiłam patrzeć na ciężarne kobiety w takim miejscu, nie będę hipokrytką... Kolejna wizyta 13.11, mąż sie upiera, że do końca 12 tygodnia chce chodzić co tydzień
A jak sie ogolnie czujesz? Jakies typowo ciazowe objawy masz?Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Ana167 oj tak juz na wylocie, czuje ze moge nie dotrwac do terminu, bo juz mam skurcze i mloda chyba tez pcha sie na swiat... U Ciebie tez juz coraz blizej? Te ostatnie tyg uciekaja jak szalone? Imie juz wybrane, bo z tego co pamietam to nie mogliscie sie zdecydowac...
-
ana167 wrote:Wybrane,Aleksandra.. byl problem bo mi sie wszytko nie podobalo..moj sie smial ze gdyby nie on,to urząd stanu cywilnego musialby nadac imie..
Faktycznie uciekaja tygodnie szybciej niz na początku..ana167 lubi tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Asiu fajnie, że masz możliwość prowadzić ciążę u naszej dr, sama chętnie bym do niej chodziła, fajna babka .
Xena, to Ty już niedługo będziesz tulić maleństwo, super!! -
Xena86 wrote:U nas nadal brak imienia, wiec moze trzeba bedzie skorzystac z propozycji usc , albo jak to moj maz mowi "damy tak jak polozna bedzie miala na imie"
Hehe, uśmiałam się z tekstu Twojego męża od razu zaczęła mi działać wyobraźnia i tak np. przychodzi położna i przedstawia się Kunegunda .Xena86 lubi tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Hehe, uśmiałam się z tekstu Twojego męża od razu zaczęła mi działać wyobraźnia i tak np. przychodzi położna i przedstawia się Kunegunda .
Patronka ubogichKabełka, Asia_88, Xena86 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Asia wizyty na bogato..
Ja w Novum bylam do 12 tc... Jeszcze nic nie bylo widac..
W sumie dobrze wyjsc wreszcie z Novum... -
Xena86 wrote:A teraz, ktory tydzien masz? Ja tez prowadzilam ciaze poza Novum u dr w prywatnym gabinecie , zeby nie denerwowac innych...Asiu to wizyta tuz przed moim rozwiazaniem .
A jak sie ogolnie czujesz? Jakies typowo ciazowe objawy masz?
Powodzenia kochana, wielki dzień tuz tuz, będę czekać na te cudowne informacje od Ciebie:*Xena86 lubi tę wiadomość