NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia, super, a z ciekawości, gdzie dr. ML przyjmuje prywatnie (dzielnica?) Będę potrzebowała za jakiś miesiąc zrobić dodatkowe usg i biorąc pod uwagę różnice $$ może zamiast do Novum pójdę prywatnie.
Xena, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie,który to tc?
Fajnie,że ostatnio tyle tu pozytywnych informacji -
Międzylesie Łatwo trafić, a w sobotę dojechaliśmy w 20 minut z Mokotowa. Możesz wygooglać, a jak Ci sie nie wyszuka to podam Ci namiar w prywatnej wiadomości.
Ana, juz wczoraj rozmawialiśmy o tym, chcemy sie wyrobić przed świętami.. -
Mysia odpowiem w imieniu Asi jesli pozwoli? Dr przyjmuje w Miedzylesiu I jesli chodzi o ceny wizyt to sa zblizone do cen w Novum, bo ciazowa to koszt 200zl. Czasem jak cos sie dzieje I te wizyty sa czesciej albo trwaja krocej to Dr bierze polowe i liczy jak monitoring,oczywiscie robi wtedy tez usg. Dodam jeszcze, ze pod gabinetem trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, bo czesto sa duze opoznienia...
U nnie juz mija 38 tydz. Dziekuje za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 09:32
-
Asia_88 wrote:Dziś 6t4d, czuję się ok, tylko jestem bardziej senna i zmęczona, choć przecież nic nie robię. I bóle głowy od paru dni mi dokuczają, ale wszystko lepsze niż krwawienie...
Powodzenia kochana, wielki dzień tuz tuz, będę czekać na te cudowne informacje od Ciebie:*
Asiu masz racje, wszystko inne lepsze niz krwawienie. Czlowiek w takich chwilach jak upragniona ciaza jest w stanie zniesc duzo, ale walka o dzidziusia kiedy widzi sie kaluze krwi, tak jak to mialo miejsce w moim przypadku, to ponad nasze sily... Ja wierze, ze Twoj Maluszek jest tak silny jak Moj...Asia_88, ana167 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia mam prośbę wyślij mi w wiadomości priv namiar do ML w Międzylesiu.
Będę wdzięcznaEndometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
nick nieaktualny
-
Inkaa85 wrote:A na ile dni ten antybiotyk ? Ja właśnie jadę na histero
Na 10 dni doksycyklina.
No więc tak, chyba jednak niepotrzebnie ją biorę, choć nie byłabym taka pewna... Mam już wynik histopato i histochemii. Pani z sekretariatu mówi, że nic w nich złego nie widzi, ale umówiłam się na konsultację tel. z dr Lewandowskim po południu. Niech to przeczyta i mi potwierdzi.
Co do antybiotyku, to chyba już tu pisałam, że były w novum przypadki, iż w badaniach było ok, a po antybiotyku w końcu ciąża. -
Byłam też wczoraj na usg u siebie w Krakowie. Jestem pod koniec cyklu, w przyszłym cyklu chcę podejść do krio i chciałam mieć pewność, ze nie czeka mnie nagle niespodzianka w postaci torbiela, czy coś w tym stylu. No więc, wszystko ok. Owulka była. Endometrium grubiutkie, mimo histeroskopii w tym cyklu
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Inkaa85 wrote:Ma_pi to bardzo szybko wynik dostałaś po tygodniu ? Bo dokładnie nie pamiętam kiedy miałaś te histeroskopie, ten czas tak szybko leci ... ale antybiotyk bierzesz do końca? Czy przerywasz?
Bo bardzo, bardzo, bardzo prosiłam o wynik na CITO. Wynik po 9 dniach. Antybiotyk biorę do końca. Zostało mi 3 dni. -
Asia_88 wrote:Dziś 6t4d, czuję się ok, tylko jestem bardziej senna i zmęczona, choć przecież nic nie robię. I bóle głowy od paru dni mi dokuczają, ale wszystko lepsze niż krwawienie...
Powodzenia kochana, wielki dzień tuz tuz, będę czekać na te cudowne informacje od Ciebie:*
Asia, to Ty masz ten sam wiek ciąży co i ja!
Trzymam kciuki!Asia_88 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%