NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja mam decapeptyl 21 dni, i od 14 dc mam Menopur 225 i Puregon 75
miała któraś długi protokół? Czy jakiś Cetrotide czy Orgalutan jeszcze do tego dojdzie??
Jeśli decapeptyl bierzesz z menopurem i puregonem, to już nic nie dojdzie. A pewnie tak bierzesz.
Oczywiście na sam koniec będzie ovitrelle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:59
-
KateB wrote:Chciałam się nieśmiało z Wami podzielić nowiną...
Jest serduszko ❤️ dzisiaj na USG Dr Lewandowski wzruszony potwierdził, że jest to piękna ciąża.Mili-lu, Zizu87, MałaZiuta lubią tę wiadomość
-
Dziś po wizycie wstępnej startowej pierwszej pani dr pow ze jak zrobię do soboty wszystkie badania i będą dobre to na początku grudnia zaczynamy krótką procedurę i na święta cytuję"miejmy nadzieję że będzie prezent" Bardzo podniosła na duchu idziemy z ICSI-TESA. Oby wszystko było dobrze. Kolejna wizyta w sobotę 25tego
Asia_88, Zizu87, ana167 lubią tę wiadomość
-
MałaZiuta wrote:Dziś po wizycie wstępnej startowej pierwszej pani dr pow ze jak zrobię do soboty wszystkie badania i będą dobre to na początku grudnia zaczynamy krótką procedurę i na święta cytuję"miejmy nadzieję że będzie prezent" Bardzo podniosła na duchu idziemy z ICSI-TESA. Oby wszystko było dobrze. Kolejna wizyta w sobotę 25tego
-
Zizu87 wrote:To widzę że jesteśmy na tym samym etapie. Ja mam zrobione wszystkie badania i jest ok. Wg moich obliczeń początek stymulacji za tydzień krótkim protokołem. ICSI M-TESA.Też marzy mi się taki prezent
Zizu87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej wam,
tez jestem w Novum, u dr Staroslawskiej. Punkcje po krotkim protokole mialam w poniedzialek. Rezultat - 17 oocytow,z czego 12 dojarzalych.
6 z nich zostalo zaplodnionych, z czego 5 sie przyjelo.
A drugie 6 poszlo do mrozenia.
Wizyte transferowa mielismy wczoraj, ale niestety mam odroczony transfer ze wzgledu na ryzyko hiperki. Dostalam lekarstwa m.in. Dostinex, ktory mam odstawic w piatek 24.11. Czy wiecie moze czy @ dostane zaraz kolejnego dnia? Oraz w ktorym momencie cyklu moge miec crio? 3 dni po owulacji?staramy się od prawie dwoch lat, wszystkie badania ok, a ciąży jak nie było tak nie ma
01.2016 - początek starań
08.2016 - HSG - jajowody drożne
1 iui - 03.2017
2 iui - 05.2017
3 iui - 06.2017
ICSI - 11.2017
19.12 - crio -
A crio - to zależy czy na cyklu naturalnym czy sztucznym. Jak na naturalnym to tak, 3 dni po owulacji, jeśli zarodki są zamozone w trzeciej dobie. Powodzenia wszystkim, dużo nowych twarzy ostatnio
-
Pomylilam sie, mialam na mysli Orgametril. Ja nie biore progresteronu tylko Orgametril, Dostinex, Amotaks i Fraxiparine.
Luteina dopiero po owulacji. Cykl naturalny.
Najbardziej mnie zastanawia kiedy dostane okres - czy zaraz po odstawieniu lekow...Eh, czlowiek by chcial wszystko zaplanowac i wiedziec kiedy kiedy kiedy
Po prostu chcialabym na swieta byc w ciazy...
A Novum jest fajna przychodnia i czuje sie tam zaopiekowana, co nie zmienia faktu, ze chcialabym juz NIE musiec tam jezdzic...staramy się od prawie dwoch lat, wszystkie badania ok, a ciąży jak nie było tak nie ma
1 iui - 03.2017
2 iui - 05.2017
3 iui - 06.2017
ICSI - 11.2017
19.12 - crio -
Orgametril masz na 10 dni czy krócej? Po około 5-6 dniach u mnie była @, czekalam dosłownie dzień czy dwa dłużej niż po tabletkach anty.
-
10 dni.
A mialas krotki czy dlugi protokol?staramy się od prawie dwoch lat, wszystkie badania ok, a ciąży jak nie było tak nie ma
1 iui - 03.2017
2 iui - 05.2017
3 iui - 06.2017
ICSI - 11.2017
19.12 - crio -
tak tak, ja sie pomylilam, mialam na mysli Orgametril, a nie Dostinex.
Mowicie 5-6 dni...hmm...mnie Pani doktor Staroslawska powiedziala do 3 dni i zgodnie z tym umowilysmy sie na wizyte i sprawdzenie czy nie mam torbielki. Nie pozostaje nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i czekacstaramy się od prawie dwoch lat, wszystkie badania ok, a ciąży jak nie było tak nie ma
1 iui - 03.2017
2 iui - 05.2017
3 iui - 06.2017
ICSI - 11.2017
19.12 - crio