NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miałam głupi sen. Śniło mi się że zrobiłam test i wyszły od razu 2 kreski, po czym zaczęły się do siebie zbliżać aż stały się jedną... wtf?
Asia czekam na wieści!Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie. Wszystko dobrze Mamy prawie 3,5cm i serducho bijące w tempie 170 na minutę Na USG 10+2 wiec dwa dni do przodu. No to na parę dni mam spokój
Karola1985, ana167, Kabełka, KaśkaKwa, Milkowiec, ka_tarzyna, Xena86, Mysia_, Bella93, pi84, Buko, emka29, *SmoczycA*, Karo-Linka, Zizu87, sylwia80, ma_pi, magda_31, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny! Kabelka, tak, krew na Papa oddaje 06.12, a wizyta z wynikami i USG 13.12. Jeszcze w międzyczasie Harmony i chcemy wyrobić się ze wszystkim przed świętami. A ruchów zazdroszczę, ja jeszcze muszę trochę poczekać
-
Asia_88 wrote:Dzieki dziewczyny! Kabelka, tak, krew na Papa oddaje 06.12, a wizyta z wynikami i USG 13.12. Jeszcze w międzyczasie Harmony i chcemy wyrobić się ze wszystkim przed świętami. A ruchów zazdroszczę, ja jeszcze muszę trochę poczekać
Asia_88 pytałam na IVF a tutaj już doczytałam jakie badanie robisz
Trzymam za Was kciuki!!!Asia_88 lubi tę wiadomość
Endometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
Asia_88 wrote:Dzieki dziewczyny! Kabelka, tak, krew na Papa oddaje 06.12, a wizyta z wynikami i USG 13.12. Jeszcze w międzyczasie Harmony i chcemy wyrobić się ze wszystkim przed świętami. A ruchów zazdroszczę, ja jeszcze muszę trochę poczekać
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po kontroli. Pęcherzyki ładnie rosną, jest szansa, że mniejsze podrosną więc Pani Dr przedłużyła stymulację. Kolejna wizyta w środę, a na punkcję jestem zapisana na piątek. Jakoś mnie ta wizyta uspokoiła. Czuję już trochę jajniki , ale wszystko do wytrzymania
japonka, pi84 lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Już po wizycie. Wszystko dobrze Mamy prawie 3,5cm i serducho bijące w tempie 170 na minutę Na USG 10+2 wiec dwa dni do przodu. No to na parę dni mam spokój
-
ana167 wrote:Kabełka jak ten czas leci.. Ja od 20 grudnia bede miec stracha przed godzina zero..
Asiu ruchy mozesz miec juz nawet od 15, 16 tyg. Najpierw takie smieszne bąbelki w brzuchu.. A pozniej znowu nerwy,ze sie nie rusza...
Zizu miejmy nadzieję, ze urosna.. Ja pod koniec stymualcji tez czulam jajniki.. Powodzenia -
Xena, 13.12 prenatalne, w międzyczasie Harmony w Międzylesiu - jeszcze do ustalenia kiedy, ale w pierwszej połowie grudnia.
Ana, ja nie pracuję od marca. -
Gratulacje ja robiłam Harmony po skończeniu 10 tygodnia (chyba +2-3 dni), wyszło. W Szpitalu Medicover (w Novum też robią ale nie pamietam czy Nifty czy Harmony)
-
nick nieaktualnyKabełka, ale super, że czujesz już ruchy, swietne uczucie, prawda? Moja już tak fika, że aż mi brzuch skacze
Asia, fajnie, że wszystko w porządku, gdzieś kiedyś czytałam, że chłopcy mają wyższe tętno niż dziewczynki, ciekawe, czy się sprawdzi
Ana, U Ciebie to już widzę z górki, macie już skompletowaną wyprawkę? Faktycznie po połówkowym czas strasznie przyspiesza ...Asia_88, Xena86 lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Xena, 13.12 prenatalne, w międzyczasie Harmony w Międzylesiu - jeszcze do ustalenia kiedy, ale w pierwszej połowie grudnia.
Ana, ja nie pracuję od marca.
A juz pamietam,pisalas ze w Novum robisz. Dalej wizyty co dwa tyg u Pani dr, czy juz dasz rade dluzej wytrzymac ?Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Mysia narazie ruchy delikatne i musze przyłożyć ręke żeby je wyczuć, ale myślę że to już napewno to. Wcześniej się zastanawiałam czy czuję jelita czy ruchy.. Teraz czekam na to falowanie brzucha, żeby i mąż mógł zobaczyć i poczuć . A potem pewnie zacznie się strach czy się odpowiednio często rusza .
-
ana167 wrote:Xena a jak malutka? Jak z karmieniem?
Mi czas przyspieszyl po usg polowkowym.... -
Xena86 wrote:A juz pamietam,pisalas ze w Novum robisz. Dalej wizyty co dwa tyg u Pani dr, czy juz dasz rade dluzej wytrzymac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 15:52
Xena86 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Wiesz co, no teraz będzie jakos miedzy 4, a 11.12 pobranie krwi na Harmony, to zależy jak dr będzie pasował termin - wiec przy okazji i USG pewnie strzelimy Po prenatalnych, jeśli będą ok juz chyba trochę odpuszczę... Przynajmniej taki mam plan [/QUOT
Asia trzeba byc dobrej mysli, na pewno bedzie wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:10