NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
japonka wrote:Ja cały czas mam prawie całe 2 pudełka do oddania
Do pon mi starczy ale pozniej moge od Ciebie odkupić Będę w novum w pon 18.40.Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
nick nieaktualny
-
ana167 wrote:Asiula ja 3 transfery mialam na 3 dniowych.. Przy dwóch ciążach beta w 10 dpt byla raz 130 (poronienie), druga 70.. Pierwszy tranfer beta 0,1..
Dokładnie... jak jest ciąża to w 10 dpt 3-dniowego zarodka beta powinna być już dwucyfrowa.Bea77_2 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dziewczyny,mam pytanie.Moje drugie i ostatnie crio (nie mam juz zarodkow) nie powiodlo sie:(.Od razu chce przystapic do drugiej stymulacji.To bedzie juz moja ostatnia procedura i zastanawiam sie nad zmiana lekarza.Nie dlatego zebym byla niezadowolona z dotychczasowego (dr S-Z) ale dlatego ze moze inny by mial jakis inny pomysl,swieze spojrzenie,sama nie wiem.Czy byscie mogly mi kogos polecic?Czy ktoras z dziewczyn byla u dr S-Z?Co o niej myslicie?.A moze lepiej zostac u tego co nas lepiej zna?carola12
-
carola12 wrote:Dziewczyny,mam pytanie.Moje drugie i ostatnie crio (nie mam juz zarodkow) nie powiodlo sie:(.Od razu chce przystapic do drugiej stymulacji.To bedzie juz moja ostatnia procedura i zastanawiam sie nad zmiana lekarza.Nie dlatego zebym byla niezadowolona z dotychczasowego (dr S-Z) ale dlatego ze moze inny by mial jakis inny pomysl,swieze spojrzenie,sama nie wiem.Czy byscie mogly mi kogos polecic?Czy ktoras z dziewczyn byla u dr S-Z?Co o niej myslicie?.A moze lepiej zostac u tego co nas lepiej zna?
Mysle ze zawsze można zmienić ,mamy do tego prawo. -
ana167 wrote:Carola ja druga stymulacje zaczynalam u dr O podpisy zgody, plan dzialaniq,na wizyte przed stymulacja bylam u innego lekarza podglad robila mi inna lekarka i której zostalam do punkcji,pewnie dalej bym u niej byla ale poszla na urlop.. Kolejne 2 crio robila mi jeszcze inna lekarka..
Bo mówimy chyba o tej samej dr O.?
Dla mnie to było strasznie męczące i stresujące jak za kazdym razem był kto inny w trakcie tych 4 iui.
-
Paulaa25 wrote:Ja po 4 nie udanych iui u dr O...j przeniosłam się do dr Z...y i powiedzmy ze byłam zadowolona głownie dlatego ze lekarz dostępny w klinice non-stop,codziennie dyżury telefoniczne itp.tylko punkcje miałam u W...o.Z dr O nie byłam zadowolona bo nigdy jej nie bylo jak była potrzebna do tego gubiła sie w badaniach i sama musiałam wszystkiego pilnować nie zrobiła mi też żadnej z 4 iui.
Mysle ze zawsze można zmienić ,mamy do tego prawo.carola12 -
Czy ktoras z Was ma maila do dr Smędek?
-
carola12 wrote:Na plus dla dr S-Z poczutuje,ze tez jest zawsze dostepna.Ale troche jest roztrzepana,tez trzeba pilnowac badan.Dr Z ..a podobno nie przyjmuje jak juz ktos leczyl sie u innego lekarza wczesniej.
Takze poszło szybko i sprawnie az bylam w szoku i gdyby nie to ze po drodze miałam problem z glukozą i musiałam robić test obciązenia glukozą to w miesiac by bylo po procedurze. -
carola12 wrote:To juz wiem do kogo nie isc:).Dzieki,dziewczyny:).Jak ktos by mogl cos jeszcze dodac to bylabym wdzieczna
Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
Ziuta@@34 wrote:Ja z dr Zamora od samego początku, juz rok. Wszystkie wizyty i zabiegi u niego, zawsze dostępny, codziennie dostępny przez telefon. Ja jestem bardzo zadowolona.
Dr Z poważny ale potrafi zażartować i pokazać uzębienie
Jak nie mogł odebrać to oddzwaniał.
Polecam. -
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Orientujecie się może kiedy dr Zamora planuje urlop? Początek procedury przesunął mi się niestety na lipiec i boję się, że trafi na jego urlop...
-
nick nieaktualnyZiuta@@34 wrote:W tamtym roku był na urlopie w sierpniu, teraz był w maju. Też planuje crio na początek sierpnia i mam nadzieję że wyrobie się przed jego urlopem.
Też mam nadzieję, że mi się uda... pod koniec lipca mielibyśmy wizytę startową... Najważniejsze dla mnie żeby ustalał dawki stymulacji.. ale nic, pożyjemy, zobaczymy jak to się ułoży -
Jestem 14 dpt 2 dniowego zarodka. Moja beta dziś to 124 . Trochę mało??? 8 dpt było 5, A 9 dpt 15. Rośnie tylko powoli. Za dwa dni powtórzę. Bo chyba nie szkodzi że mało tylko żeby przyrost był???
Bella93, magda_31 lubią tę wiadomość
2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15 -
A progesteron 38. Ale na kartce z laboratorium nie ma norm napisanych . Podchodziłem na cyklu sztucznym.czy jest ok?2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15