NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Problemik przykro mi
Nie wiedzialam, ze podchodzilas do kolejnej procedury i transferu.
Fajnie, ze w gre wchodza inne opcje i maz sie zgadza. Trzymam kciuki, zeby poszlo szybko i sprawnie z adopacja.Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
toto wrote:I jak, zadzwonili? Do mnie dzwonili właśnie około 11-12... Też czekałam jak na szpilkach, teraz mijają prawie 2 tygodnie i przede mną finisz gorszego czekania - jutro beta... :oKryptozoospermia
7.2018 I ICSI
2.2019 II ICSI
5.11.2019 💙 -
problemik wrote:Dziękuję Asi, Izie i Madzi za... Wy wiecie za co dziewczyny ❤
Zaczynamy rozdział adopcyjny od jesieni.
Dla nas kiedyś też musi zaświecić słońce -
Cytrynowa wrote:Zadzwonili po 11, brak cech zapłodnienia w każdej komórce Niestety dzisiaj mija trzecia doba, więc koniec naszych nadziei To było nasze pierwsze podejście, mamy AZF C u męża, pojedyncze plemniki w nasieniu, wybrano coś z nich do procedury, ale wyszła klapa... Nie wiemy co dalej, dzisiaj mamy wizyty, ale jak na złość lekarze prowadzący na urlopie. Może dr W coś doradzi, mam nadzieje, że to nie koniec naszych marzeń
Mysleliscie o dawcy??to ostatecznosc ale w przypadku kiedy wystepuje tylko czynnik meski to chyba jest najlepsze rozwiazanie. u mojego M tez wygrzebali tylko kilka plemnikow ale na szczescie sie udalo.moj ma azoo.Probowaliscie poprawic jakosc nasienia?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:Mój 8 transfer zakończony betą 0.2 w 9dpt
Żegnamy się z kliniką.
Przeszliśmy 3 procedyry ICSI, 8 transferów, histeroskopie.
Na naszą walkę przyszedł koniec.
Trzeba umieć złożyć broń i wiedzieć kiedy przestać.
Jestem dumna z siebie, z tego że pokazałam swoją silną wolę do walki. Życzę, abyście też parły do przodu za własnymi marzeniami, ale zachowywały przy tym zdrowy rozsądek. Nic na siłę.
Za weteranki trzymam kciuki.
Dziękuję Asi, Izie i Madzi za... Wy wiecie za co dziewczyny ❤
Zaczynamy rozdział adopcyjny od jesieni.
Dla nas kiedyś też musi zaświecić słońce
Buziaki
Problemik przykro mi
Powodzenia w dalszych działaniach! -
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Dziewczyny, wiecie czy w nOvum wykonam badanie na NK? nie pamiętam czy już o to pytałam. A jeśli tak to jaka jest cena?
Nie wiem czy wykonasz w Novum, ja robiłam w Diagnostyce na Prymasa Subpopulacje limfocytów, czekałam Ok 10 dni roboczych na wynikBea77_2 lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
Niewiele ponad 200 zł, najtaniej w Warszawie. Wysyłają krew do Centrum Zdrowia Dziecka.
Chyba u nich nazywa się to dokładnie profil limfocytarnyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 14:42
Bea77_2 lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inkaa85 wrote:Emma 32 jesteś!!!! Często o Tobie wspominam, Twoich cennych radach i Twoim przypadku :*
Jestem Inkaa.ja o Tobie tez pamietam.jak u Ciebie sytuacja?szykujesz sie do crio dobrze kojarze?zagladam tu b.czesto.temat in vitro wciaz mi siedzi w glowie.Zaluje ze nie mam mrozakow.bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki szczegolnie za weteranki.chyba nie ma bardziej trudniejszego i bolesnego tematu niz walka o poczecie dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 16:42
-
Emma 32 wrote:Mysleliscie o dawcy??to ostatecznosc ale w przypadku kiedy wystepuje tylko czynnik meski to chyba jest najlepsze rozwiazanie. u mojego M tez wygrzebali tylko kilka plemnikow ale na szczescie sie udalo.moj ma azoo.Probowaliscie poprawic jakosc nasienia??ana167 wrote:Cytrynowa moj sie leczyl u W.. Warto zobaczyc co powie lekarz.. Mieliśmy pojedyncze plemniki.. Niefajne wyszlo,ze nic się Wam nie zaplodnilo....
Narazie nie myślimy o dawcy, będziemy walczyć aż nie bedzie szans, potem rozważymy inne opcje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 18:15
Kryptozoospermia
7.2018 I ICSI
2.2019 II ICSI
5.11.2019 💙