NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
ana167 wrote:Ja mialam 3 slomki po 2 zarodki(8ab) i 3 slabelusze na jednej.
Teraz chce rozpakowac te 3 i podhodowac do 5 doby..ciekawr czy sie zgodza,chociaż przed ostatnim transeferm lekarka moiwla,ze tak mozna zrobic.. -
Ja też za parę dni zaczynam przygotowania do 4 IVF.
Czekam na @ i od 1 dc Marvelon.
Będę miała długi protokół.
Ana faktycznie pustki dzisiaj były...
Opłata za hodowlę to 800 złoty.
Kaśka będę parę dni po Tobie pewnie miała punkcje.KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ana167 wrote:No i tak dzis ustalilismy z lekarzem..
Emka czutalam, ze 800 zl.. Ale nie sadze, ze wszystkie dojda do blaski,to i tak jeden transfer mniej a przedr wszystkim zludnyych nadziei..
-
nick nieaktualny
-
Ja bym czekała na wizytę, beta różnie może przyrastać, a Ty się tylko niepotrzebnie nastresujesz. Kciuki więc za czwartek i czekam na dobre wieści &&
-
ana167 wrote:Robila któraś z Was chlamydie pcr z moczu?
-
japonka wrote:Tak wymagają w Novum, pewnie większość z nas.
Inka &&& za wizytę.
A ja od dzisiaj zaczynam antki i za dwa tygodnie wizyta startowa do kolejnej procedury.KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Inkaa85 wrote:No i nie wiem ale u mnie coś słabo to wygląda wprawdzie nie jakaś żywa krew ale taki zabarwiony lutinus na czerwono wyleciał także chyba po wszystkim już?
Nie stresuj się może przy aplikacji mogłaś sobie podraznic. Odpoczywaj i nie martw sie na zapas. -
ana167 wrote:Wracam do dzialan, rozmrazamy 3 slabeusze i hodujemy do blastki.
Jakie pustki w novum.
Wszyscy na wakacjach
Ja już wróciłam z urlopu i byłam poszwędać się po Novum
-
Inkaa85 wrote:Nie sądzę że to podrażnienie, ten płyn o wylatuje taki jasny czasami przy lutinus ma zabarwienie kawy z mlekiem
Inka ale to zywa czerwona krew czy plamienie?po.ivf bardzo czesto sa plamienia,szkoda ze nikt o tym nie wspomina bo przez to stresow mozna sie nabawic ze hej.Ja tez plamilam w 7-8 tyg.Nic sie nie martw tylko sie poloz i wez no spa.Mi polegiwanie bardzo pomagalo
-
emka29 wrote:Ja też za parę dni zaczynam przygotowania do 4 IVF.
Czekam na @ i od 1 dc Marvelon.
Będę miała długi protokół.
Ana faktycznie pustki dzisiaj były...
Opłata za hodowlę to 800 złoty.
Kaśka będę parę dni po Tobie pewnie miała punkcje.
Emka, ja też czekam za @ i marvelon
Może będziemy szły łep w łep.
Ja @ planuje 21-22.08 bo dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i mogę ją przewidzieć, naturalnie to bywa różnie
A u Ciebie kiedy wypada?